Administratori Badman Postat Mai 1, 2014 Administratori Partajează Postat Mai 1, 2014 Eu joc destul de rar dar si cand ma joc pana nu termin jocul nu plec de la calculator In ultimul timp am jucat Tomb Raider, e naspa macar imi place cum geme aia.... Mai am instalat SIMS de vro 1 an si il deschid din cand in cand sa vad daca nu au murit icon_axe Link spre comentariu
Tita Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 World of Warcraft; DayZ; Si toate GTA-urile; Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Nu joc nimic. Nu am timp de asa ceva. Link spre comentariu
briobit Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 world of tanks seara cam 1 ora cand am timp si cheful necesar 1 Link spre comentariu
Vizitator knauf75 Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Ultima oara am jucat Sniper Elite....cati ani au trecut,nu mai stiu? Ce-mi mai placea cand dadeam un head shot de la distanta mare :crazy: As mai incerca ceva, dar nu am timp si nici partea de hard nu ma ajuta cu noile cerinte Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Counter Strike Global Offensive , Crysis 2 si Grand Theft Auto IV cam astea ma joc eu ... Link spre comentariu
Vizitator petreanupaul Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 imi plac jocurile de strategie ww2 ex blitzkrieg Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 In general FPS-urile, recomand seria Call of Duty si Medal of Honnor, alt joc fain ce l-am terminat recent e Sniper Ghost Warrior, interesant cu o poveste buna. Battlefield-urile 3 si 4 sunt reusite deasemenea, un joc tactic un de ai nevoie de rabdare ar fi Thief sau Splinter Cell Black Ops. Link spre comentariu
ventzel Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 (editat) Ma joc in ultimu timp exclusiv pe PS3. La capitolu FPS as recomanda seriile Dead Space si Bioshock. GTA4 si 5 imi par destul de bine inchegate da nu sa ridica la nivelu lui GTA Vice City. Poate muzica ii motivu . Tot la action-adventure m-as opri la L.A.Noire pe care l-am inceput iara cu toate DLC-urile si Sleeping Dogs. De Thief am fost un pic dezamagit da nu-i rau. Dishonored m-i so parut mai aproape de Thief 2 The Metal Age. Nu in ultimu rand 2 titluri preferate de pe PS2: Bully si Destroy all humans 2 (discu merge chiar acuma ) Editat Mai 4, 2014 de ventzel Link spre comentariu
Rabulea Sergiu Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Eu m-am jucat pana acuma urmatoarele: Mass Effect, Halo, Bioshock, Fallout, Starcraft, Prince of Persia, Return to Castle Wolfenstein, Metro 2033, S.T.A.L.K.E.R., Mars war logs, Metal Ghear Rising Revenge, resident Evil 6, Lost Planet 3, Kingdoms of Amalur - Reckoning, Strike Suit Zero, Half Life, Portal, The Elder Scrolls, Red Alert 2, Tomb Rider 2013, Left 4 Dead, Dishonored, Battlefield, COD, si multe altele de care nu imi aduc acum aminte. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 (editat) mare fan FPS , cu toate ca am jucat si world of tanks dar greu te ridicis a iti faci un tank de doamne ajuta la FPS , am cam jucat tot ce tine de call of duty , medall of honor , crysis , farcry, etc ultimul terminat este Sniper Ghost worrior 2 Editat Mai 10, 2014 de adicontakt Link spre comentariu
allexx1968 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Buna Worms,dar nu m-am jucat de 8 ani. Spor Alex Link spre comentariu
lavynyu Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Call of Duty si Medal of Honnor le-am jucat aproape pe toate inafara de ultimele care au cerinte video mai mari ! Altele : Wolfestein , Fallout , Flatout etc. ! Astea mi le aduc aminte care le-am jucat ! A trecut cel putin 2 ani de cand nu mai joc nimic din lipsa timpului si aparatia altor prioritati sau hobbyuri mai interesante ! Oricum noile jocuri din ce am observat eu in ultimii 5 ani nu mai au farmec cum aveau cele mai vechi nu stiu de ce dar parca sunt facute si astea pe banda rulanta ca multe altele ! Link spre comentariu
morpheus05 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Mi-au placut Gothic, Age of Empires, NFS Porsche, CS, quake 3, unreal tournament, etc. Da' in ultimii ani, nu prea mai am chef de jocuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum