Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce jocuri va plac ?

Badman

Postări Recomandate

• Administratori

Eu joc destul de rar dar si cand ma joc pana nu termin jocul nu plec de la calculator

In ultimul timp am jucat Tomb Raider, e naspa macar imi place cum geme aia....

Mai am instalat SIMS de vro 1 an si il deschid din cand in cand sa vad daca nu au murit  icon_axe

Link spre comentariu
Vizitator knauf75

Ultima oara am jucat Sniper Elite....cati ani au trecut,nu mai stiu?   Ce-mi mai placea cand dadeam un head shot de la distanta mare  :crazy:

As mai incerca ceva, dar nu am timp si nici partea de hard nu ma ajuta cu noile cerinte  :95

Link spre comentariu

In general FPS-urile, recomand seria Call of Duty si Medal of Honnor, alt joc fain ce l-am terminat recent e Sniper Ghost Warrior, interesant cu o poveste buna.

Battlefield-urile 3 si 4 sunt reusite deasemenea, un joc tactic un de ai nevoie de rabdare ar fi Thief sau Splinter Cell Black Ops.

Link spre comentariu

Ma joc in ultimu timp exclusiv pe PS3. La capitolu FPS as recomanda seriile Dead Space si Bioshock.

GTA4 si 5 imi par destul de bine inchegate da nu sa ridica la nivelu lui GTA Vice City. Poate muzica ii motivu :d. Tot la action-adventure m-as opri la L.A.Noire pe care l-am inceput iara cu toate DLC-urile si Sleeping Dogs.

De Thief am fost un pic dezamagit da nu-i rau. Dishonored m-i so parut mai aproape de Thief 2 The Metal Age.

Nu in ultimu rand 2 titluri preferate de pe PS2: Bully si Destroy all humans 2 (discu merge chiar acuma :d)

Editat de ventzel
Link spre comentariu

Eu m-am jucat pana acuma urmatoarele:

Mass Effect, Halo, Bioshock, Fallout, Starcraft, Prince of Persia, Return to Castle Wolfenstein, Metro 2033, S.T.A.L.K.E.R., Mars war logs, Metal Ghear Rising Revenge, resident Evil 6, Lost Planet 3, Kingdoms of Amalur - Reckoning, Strike Suit Zero, Half Life, Portal, The Elder Scrolls, Red Alert 2, Tomb Rider 2013, Left 4 Dead, Dishonored, Battlefield, COD, si multe altele de care nu imi aduc acum aminte.

Link spre comentariu

mare fan FPS , cu toate ca am jucat si world of tanks dar greu te ridicis a iti faci un tank de doamne ajuta

la FPS , am cam jucat tot ce tine de call of duty , medall of honor , crysis , farcry, etc 

ultimul terminat este Sniper Ghost worrior 2 

Editat de adicontakt
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Call of Duty si Medal of Honnor  le-am  jucat  aproape pe  toate   inafara  de  ultimele  care  au  cerinte  video  mai  mari  !   Altele  :   Wolfestein   ,  Fallout  ,  Flatout  etc.  !   Astea    mi  le  aduc  aminte  care  le-am  jucat  ! A  trecut  cel  putin  2  ani  de  cand  nu  mai  joc  nimic  din lipsa  timpului   si  aparatia altor  prioritati sau  hobbyuri  mai  interesante  !   Oricum  noile  jocuri  din  ce  am  observat eu  in  ultimii  5  ani   nu  mai  au  farmec  cum  aveau cele  mai  vechi  nu  stiu  de  ce  dar  parca  sunt  facute  si  astea  pe  banda  rulanta   ca  multe  altele  !  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări