daktari Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 buna seara !va rog stie cineva ce rulmenti si semering are masina aceasta multumesc Link spre comentariu
validae Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Descarcă de aici manualul service : http://elektrotanya.com/samsung_p853.zip/download.html Va trebui să instalezi programul DjVu pentru a putea vedea schițele de asamblare/dezasamblare Link spre comentariu
daktari Postat Mai 1, 2014 Autor Partajează Postat Mai 1, 2014 multumesc colegu ,dar calc meu este obosit rau si nu pot vedea, merge fffffgreu Link spre comentariu
santamihai Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Uitati-va pe acest document : Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Din cate stiu, producatorul nu arata cotele rulmentilor la masinile de spalat capsulate.Ce va pot spune, dar nu foarte sigur, simeringul pentru aceasta masina este 25x50,5x10(12).Cotele rulmentilor variaza in functie de codul service al masinii si nu le puitem afla secat in momentul taierii si desfacerii cuvei .cDaca ati facut aceasta operatie va rog sa postati pe forum cotele rulmentilor si simeringului Link spre comentariu
daktari Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 pentru dl sorin rulmenti sunt 6203 si6204, semering 2550.510 pentru colegu santamihai in poza nu sunt trecute nici o cota la rulmenti sau semering, multumesc pt fisier , am uitat sa spun cuva este cu suruburi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum