mitokadona Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 pe 30-XI-2014 am terminat ultimul amplificator SE, stereo cu El84 siEcc88....asa ca de dragul de a construi cu tuburi am sa ma apuc si de aceasta schema. Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 ... sarbatorirea se poarta cu... o poza... doua.... dupa aia restul! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 (editat) ... sarbatorirea se poarta cu... o poza... doua.... dupa aia restul! ... sarbatorirea se poarta cu... o poza... doua.... dupa aia restul! respectivu amplificator a ajuns la mine in maramures mere impecabil si arata pe masura daca va pune el poze bine de nu voi face eu cateva si le voi posta Editat Decembrie 9, 2014 de pop_ady44 Link spre comentariu
mitokadona Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 ...o poza cu amplificatorul despre care am vorbit mai sus... ...o poza cu un amplificator SE, mono, cu tuburile PCL86 si EM84, funcioneaza zilnic cel putin15 ore. ...si inca o poza cu un alt amplificator, tot SE, mono, cu doua tuburi ECC960, este" FOARTE MARE", are doar 15cm/8cm/2cm. ...la multe amplificatoare facute de mine nici nu mai am pozele. Link spre comentariu
feri.visky Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Foarte interesanta si originala constructie (prima poza)... Felicitari si spor la lucru. Probabil ca si se aud "pe masura asteptarilor"! Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 (editat) o sa fac si eu un set de poze numa sa se incarce un pic acc de auzit se aude bine chiar foarte bine, dar am un mic brum (aproape insesizabil)si nu prea imi dau seama de unde vine probabil de la trafu de retea Editat Decembrie 10, 2014 de pop_ady44 Link spre comentariu
mitokadona Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 ...am reusit de am distrus 3 tuburi pcl805. astept sa fac rost de un pcl85 ca sa pot continua proiectul. Link spre comentariu
mitokadona Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 azi am refacut schema si am folosit doar componente recuperate , pe care le-am avut la indemana si functioneaza cu tubul pcl805....am refacut conexiunile la soclu si functioneaza si cu pcl84....inca mai caut un tub pcl85 pentru a vedea difetenta fafa de pcl805....din cate am observat, pcl84 se comporta mult mai bine fata de pcl805.maine voi posta schema folosita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum