Florin berdila Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 va multumesc tuturor am rezolvato si tot odata am si inteles va multumesc inca odata si nu o sa ma supar nici de criticile altora sunt si ele bune Link spre comentariu
Ali G Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Cum ? Ca poate mai are si altcineva aceeasi problema. Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 (editat) puteti va rog sami spuneti cum ajung la rezultatu asta din formula:2*sin(452) =2*0,382=0,765 ca nu stiu sa o fac Dupa parerea mea va complicati inutil, daca ce v-am prezentat eu vi se pare complicat, mai puteti determina locul celor 8 gauri cu un raportor, trasand unghiuri de 450 cu varful la centrul cercului. Editat Aprilie 12, 2016 de miron1947 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 va multumesc tuturor am rezolvato si tot odata am si inteles va multumesc inca odata si nu o sa ma supar nici de criticile altora sunt si ele bune Pune si o foto sa vedem ce si cum , poate ajuta si altora. Grig Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 va puneam cu mare drag dar nu merge sa incarc poza inainte mergea dar acum nu cum pot incarca in alt mod Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 asa arata flansa facuta Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Faina! A meritat sa te zbati sa o faci. Cine a sudat? Grig Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 eu am sudato sudez de multi ani de vreo 20ani dar nu am scoala de sudori pur si simplu mia placut de ce mati intrebat nu este sudura buna? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Faina! Si ai mai lasat si spatii in cordon asa cum trebuie. Tare mi`a placut lucrarea, a meritat toata dezbaterea sa iasa ceva frumos. Grig Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 (editat) asa arata flansa facuta Florine,daca lucrarea ai facut-o tu, atunci chiar meriti felicitari. Uita ca poti face si altceva decit.........(banuiesc ,ca stii tu la ce ma refer). Bravo. Editat Aprilie 14, 2016 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Florin berdila Postat Aprilie 15, 2016 Partajează Postat Aprilie 15, 2016 multumesc domnule Geo da este facuta de mine inchipuitiva ca nu va enervam cu atatea intrebari pentru a face altcineva aceasta flansa dar asa este firea mea sa nu ma las sa obtin ceea cemi doresc cu toate ca primesc si critici stiu ca le merit deaceea nu ma supar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum