feri.visky Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 ... pe langa testele, sa le zicem, obiective mai este si un al treilea test, subiectiv, cel de auditie. Link spre comentariu
romicap Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 ... pe langa testele, sa le zicem, obiective mai este sintru constructor! un al treilea test, subiectiv, cel de auditie. Da,cel din urma test (cel al urechilor ) este si cel mai important dupa parerea mea...atata timp cat un amplificator satisface aceasta cerinta ,alte teste sunt utile doar pentru constructor ...fapt foarte putin important pentru onor auditoriu ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Da,cel din urma test (cel al urechilor ) este si cel mai important dupa parerea mea...atata timp cat un amplificator satisface aceasta cerinta ,alte teste sunt utile doar pentru constructor ...fapt foarte putin important pentru onor auditoriu ! Cum afli puterea de ieșire fara măsurători? Cum te prinzi ca ampul oscilează ,să zicem la ffrecvențe pe care nu le auzi? Link spre comentariu
gg101 Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 (editat) ... pe langa testele, sa le zicem, obiective mai este si un al treilea test, subiectiv, cel de auditie. Asa este. Dar si aceste "bazaconii audiofile" pot fi transpuse in parametrii. Si ca un exemplu care se poate demonstra foarte usor , fac referirie aici la acel "sound stage" care, chiar exista. Daca un pian este dispus pe o scena iar un set de tobe este dispus in spatele acestuia , diferenta de faza dintre cele doua surse de semnal produce acest efect. Urechea umana percepe asemenea defazaje . Parerea mea este ca daca se acorda o atentie sporita acestor lucruri , vom depasi limita testelor statice. Ca pana la urma toate masuratorile la care este supus un amplificator sunt electrice , numai conditiile sunt diferite . Editat Mai 1, 2014 de gg101 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum