AlinEX Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 este o lampa cu vapori de mercur de inalta presiune, parca asa am gasit o descriere! treaba este ca detin o astfel de lampa, are 3 terminale, si as dorii de la cunoscatori detalii despre cum as putea alimenta aceasta lampa! arata exact asa: https://www.interlight.biz/light-bulb/HBO%20200W/L2 Link spre comentariu
AlinEX Postat Mai 1, 2014 Autor Partajează Postat Mai 1, 2014 (editat) Nu stie nimeni? e asa de veche lampa asta? chiar poate sa dea 9500 de lumeni? Editat Mai 1, 2014 de AlinEX Link spre comentariu
AlinEX Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 deci este tehnologie martiana! nu a vazut nimeni o astfel de lampa functionand? cred ca o s-o vand la NASA pe bani grei :smt041 Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Interesant mi s-a parut durata de viata: 400. Patru sute de ce? secunde, ore, ani? Majoritatea dispozitivelor cu descarcare (unii utilizeaza denumirea "arc", dar descarcare e mai general), utilizeaza un dispozitiv extern de limitare a curentului (faimosul "balast"). Existand un al treilea electrod, cu acesta se produce amorsarea, aprinderea, tot cu un dispozitiv de limitare a curentului, fie aplicat temporizat, fie cu un dispozitiv parametric (termistor, fotorezistor , dar cu "raspuns" tip PTC). Astea sunt generalitati, insa am sentimentul (feeling) ca jucaria aia e destinata retelelor de 110 volti.... Link spre comentariu
AlinEX Postat Mai 7, 2014 Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 400 de ore cred! in fine! la ceva se folosea si in romania! ca doar de aici il am! una peste alta cica tensinea pe lampa trebuie sa se situeze intre 50 si 65 de volti, iar curentul, 3 - 4A! Curent continuu.... intre timp am mai gasit o descriere la fel de sumara, dar in germana! o sa mai cotrobai prin matele netului poate gasesc o schema de balast pentru aceasta lampa http://www.3d-meier.de/tut15/Seite554.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum