strombi Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Ma puteti ajuta in vreun fel pt a putea face un-brick la un router TP-Link WR 940N? Am incercat toate variantele de reset rebot fail safe room,nu functioneaza in nici un fel. In ce consta defectul nu am acces la pagina lui de administrare adica web managemant nu functioneaza sub nici o forma. Cum l-am brickuit? Mi sa recomandat de producator sa trec la ultima varianta de soft,si in momentul cand sa ii fac update a picat curentul si de atunci nu mai pot intra pe pagina de administrare. In momentul de fata ledus SYS nu este aprins,singuri indicatori aprinsi sunt cel de la WAN si mufa unde am bagat cablu ce merge catre pc si powerul. Am incercat prin TelNet prin Putty sa deschid ip nu am reusit nici lucru asta. Se mai poate face ceva cu el? Astept cu interes raspuns. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Nu stiu prea mult despre acest router dar presupun ca are interfata seriala. Daca are interfata seriala este posibil sa fie de tip TTL. Cu interfata aceasta probabil ca vei putea sa instalezi firmware-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum