Vizitator sobicek Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Salut, am si eu urmatoarea problema:am nevoie de cineva care foloseste softul de gravura de la Aspire.Am un fisier 2.5d care nu poate fi deschis decat cu aspire.As avea nevoie sa fie deschis si exportat din Aspire in format .dxf(am vazut ca poate). Este cineva? treaba asta o vreau evident contra cost! Editat Aprilie 30, 2014 de sobicek Link spre comentariu
marianx Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Am eu Aspire, daca imi trimiti fisierul te pot ajuta. Nu este nevoie de plata. Link spre comentariu
Vizitator sobicek Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) salut! multumesc frumos. numai daca ai versiunea asta noua 4.5 merge(ca astia sunt banditi).daca o ai atunci sigur merge.lasa-mi de veste si trimit fisierul. Editat Aprilie 30, 2014 de sobicek Link spre comentariu
marianx Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Da, am 4.5. Stiu ca nu sunt compatibile fisierele, de asta am si facut upgrade-ul. Edit: Scuze, am 4.0, acum am vazut ca a aparut si 4.5. Iar au facut fisierele compatibile doar cu ultima versiune? Editat Aprilie 30, 2014 de marianx Link spre comentariu
Vizitator sobicek Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 evident ca da ....desi fisierul este incadrat la free projects pe site-ul oficial ventric si sub el scrie mare ca e compatibil cu Aspire 3.5.. Atentie la upgrade-ul la 4.5 ..daca vrei sa faci asta... , eu banuiesc ca motivul noii versiuni este doar pt ca in 2013 tocmai ce le-a expirat dreptul la copyright Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum