Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aspire de la Ventric

Vizitator sobicek

Postări Recomandate

Vizitator sobicek

Salut,

am si eu urmatoarea problema:am nevoie de cineva care foloseste softul de gravura de la Aspire.Am un fisier 2.5d care nu poate fi deschis decat cu aspire.As avea nevoie sa fie deschis si exportat din Aspire in format .dxf(am vazut ca poate).

Este cineva? treaba asta o vreau evident contra cost!

Editat de sobicek
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marianx

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator sobicek

salut! multumesc frumos.  numai daca ai versiunea asta noua 4.5 merge(ca astia sunt banditi).daca o ai atunci sigur merge.lasa-mi de veste si trimit fisierul.

Editat de sobicek
Link spre comentariu

Da, am 4.5. Stiu ca nu sunt compatibile fisierele, de asta am si facut upgrade-ul.

Edit: Scuze, am 4.0, acum am vazut ca a aparut si 4.5. Iar au facut fisierele compatibile doar cu ultima versiune?

Editat de marianx
Link spre comentariu
Vizitator sobicek

evident ca da  ....desi fisierul este incadrat la free projects pe site-ul oficial ventric si sub el scrie mare ca e compatibil cu Aspire 3.5..

Atentie la upgrade-ul la 4.5 ..daca vrei sa faci asta... , eu banuiesc ca motivul noii versiuni este doar pt ca in 2013 tocmai ce le-a expirat dreptul la copyright :limb:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări