Vizitator Aurel Bizau Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Salut , sunt nou pe forum si am nevoie de ajutor .Am o statie veche , ascultand muzica la un volum lejer , am auzit un barait, muzica nu se mai auzea si a inceput sa iasa fum din ea.Am scos-o din priza si am desfacut capacul sa vad de unde iese fum .Are ca si o siguranta, nu stiu ce e , si aia se roseste tare si iese fum .Am sa pun o poza cu piesa respectiva ( http://imgur.com/eW63Xa6 )Piesa este cea care nu are izolatie .Va rog sa ma ajutati . Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Siguranta nu mai are. A înlocuit-o un shpetzialist cu o sârma. Restul componentelor pasive sunt vechi, obosite si foarte probabil iesite din tolerante. Posibil sa fi crescut curentul de mers în gol din cauza unui contact defectuos în semireglabilul din imagine. Cautati pe cineva din localitate dvs care se pricepe cu adevarat, sa va înlocuiasca componentele în cauza si sa refaca reglajele amplificatorului. Nu trebuie aruncat; se poate reconditiona. Editat Aprilie 30, 2014 de franzm Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Seamana cu amplituner-ul de Tg-Mures.... Daca se incinge acea rezistenta s-a dus cel putin un un final + prefinalul aferent de pe canalul respectiv...Faceti masuratori de tensiune pe canalul respectiv si comparati-le cu cele de pe schema - bineinteles trebuie sa aveti schema- si cu cele facute pe canalul functional... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Din ce vad eu in poza, pare un amplituner Delia... Finalii sint strapunsi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum