Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine va castiga Eurovision 2014 ?

robert1000

Postări Recomandate

Cele mai bune piese mi se par :

1. Romania - Paula & Ovi - Miracle

2. Danemarca - Basim - Clicke love song

3. Germania - Elaiza - Is it right

4. Spania - Ruth Lorenzo - Dancing in the rain

5. Slovenia - Tinkara Kovac - Round and round

Toate piesele participante sunt aici (recap) https://www.youtube.com/watch?v=glaSL4txA2s

Sper sa castige Romania:P

Care-s preferintele dvs?

Link spre comentariu

Eu unul m-am lecuit de "preferinte" la Euroviziune, m-am lecuit de speranta desarta ca reprezentantii nostrii sa faca ceva acolo, oricum melodia de anul asta am tot ascultat-o dar nu are acel "ceva", nu starneste emotie, ci imi pare o compozitie facuta in graba, si o interpretare unde Paula isi tot promoveaza uneori fortat si neindicat, calitatile vocale, suna fals pur si simplu, contrastul dintre vocile lor este prea mare ca sa sune placut, ma indoiesc ca vor termina mai sus de locul 5. In alta ordine de idei Euroviziunea nu prea se mai castiga pe criterii de valoare, mai sunt mici exceptii cum a fost euphoria a lui Loreen, dar in principiu fiecare isi voteaza "amicii politici" indiferent de calitatea melodiei in sine, si asa se explica faptul ca tari cu traditie lunga in muzica sunt pur si simplu ignorate, as da doar 2 exemple, Anglia si Germania, 2 dintre tarile care au produs de-a lungul timpului majoritatea "vedetelor" in muzica pop, sau pop-dance, si totusi stim cu totii cate voturi primesc de multe ori, culmea, uneori noi ne clasam deasupra lor, un lucru categoric nemeritat din punctul meu de vedere, si facilitat de chiciul acut din asazisa "muzica" Romaneasca, ce de fapt nu este Romaneasca ci in inghlis, cu versuri care de cele mai multe ori nu spun nimic, dar are caracteristicul "bumtzi, bumtzi" tocmai bun de clucb, ce altceva mai conteaza...

Link spre comentariu

Din partea mea... mă interesează orice activitate din UE ca de gaura neagră din centrul galaxiei. A devenit prea utecist concursul. Iar noi, după ce am insistat ani de zile cu aceeaşi cîntăcioşi, acum doar i-am schimbat cu alţii, ce vor insista alţi ani de acum încolo. :aplauze

Link spre comentariu

Robert nu-mi spune ca ti-ai fi facut iluzii cat priveste un eventual rezultat pozitiv la euroviziune? constat ca pronosticul meu cu primii 10 era de fapt unul optimist... la ce sa ne asteptam de la o melodie terna si fara mesaj? ne meritam pe deplin locul de aseara dupa parerea mea.

Link spre comentariu

Eu unul nu mă așteptam să luăm un loc bun, dar nici la circul cu travestiți care a devenit Eurovision......  Euroshit  :95

Link spre comentariu

De acord, si asta datorita faptului ca incet, incet dispar valorile morale, dispare bunul simt, dispare decenta, fetele sunt din ce in ce mai exhibitioniste, libertatile sexuale din ce in ce mai mari, si asa se intampla ca o gluma proasta poate castiga un concurs pretins serios, si totul in numele indiscriminarii... bullshit, halal educatie pentru copii...

Link spre comentariu

Marian, mie sincer mi s-a parut draguta melodia noastra, nu cea mai buna ,dar nu e rea.

Referitor la Eurovision, incepand de acum, nu-l voi mai urmari. Ma scarbeste.

Se pare ca libertatea si democratia aduce numai rau. 

De ce comunismul era mai bun? Pentru ca, asemenea anumalelor, multi din noi avem nevoie sa fim tinuti in lesa. Daca nu, uite ni se urca prostia la cap si o luam razna rau de tot. Sa nu se supere nimeni, doar generalizez.

Poate si pe timpul comunismului erau gay si toate spurcaciunile, dar cel putin nu-i vedeam la tv afisandu-se asa mandri. Ce invata copiii cand vad la tv filme pline de scene de sex? in care injura americanii la greu? Ce cred ei cand vad ca, castiga eurovisionul un gay? Uite asa le intra tuturor in cap ca astea-s lucruri normale si maine-poimaine, Doamne fereste, iti vezi copilul luand-o pe cai gresite.

Stati asa ca, in curand o sa le dea si ai nostri voie la gay sa se casatoreasca legal. Apoi vor adopta copii. Si copiii aia or sa fie vai de mama lor. Franta deja a dat lege cu privire la casatoria legala a gay-lor, in 2013. Urmam noi.

Editat de robert1000
Link spre comentariu

Probabil devenim offtopic dar nu pot sa nu fiu de acord. In numele libertatii sexuale se condamna la o viata discriminatorie niste copii nevinovati, oare nimeni nu intlege ce inseamna pentru un copil adoptat, viata cu parinti homosexuali? ei chiar se asteapta sa fie totul normal? Pai cum sa fie normal cand ai parinti bolnavi la cerebel? Eu asta consider homosexualitatea, o boala...

Link spre comentariu
Homosexualitatea trebuie denunţată ca o abatere de la legile firii.
Atît cei sănătoşi cît şi bolnavii trebuie făcuţi să înţeleagă acest lucru.
Homosexualitatea trebuie decurajată, combătută, nu încurajată.
Editat de klaxxon
Link spre comentariu

In SUA deja multa lume crede c-ar trebui sustinuti cei gay, sa fie intelesi si acceptati. Multi parinti ii accepta asa cum sunt...

Am vorbit cu un strain. Din intamplare, aceasta persoana are un frate gay. Cand mi-a spus ca fratele lui e gay, m-am intristat si i-am zis "de ce nu incerci sa-l convingi ca e gresit ceea ce face? Fratele tau e bolnav, el are nevoie sa fie adus pe calea cea fireasca"

Mi s-a dat un raspuns tulburator. Mi-a spus ca fratele sau e mandru de el exact asa cum este si toata familia sunt mandri de el si-l iubesc asa cum e. I-am spus "Pai nu esti crestin? Nu ai vazut ca Dumnezeu a distrus doua orase din cauza homosexualilor?". Apoi nu mi s-a mai raspuns nimic, ba chiar s-a si suparat pe mine......Cine sunt el sa-l judec...... Asa ca l-am lasat in pace. 

Cateodata ma intreb......sunt eu singurul om sanatos din lumea asta?  :rade:  .Aici chiar am glumit lol.

Asa cum bine ati spus, homosexualismul este o boala .... nu trebuie incurajati si sustinuti astfel de oameni... apropiatii lor ar trebui sa incerce tot posibilul sa-i faca sa inteleaga ca e gresit ceea ce fac......nu sa li se cante in struna, cum multi fac.

Link spre comentariu

E o epidemie răspîndită cu intenţie. Au dreptate musulmanii cînd se referă la marea putere ce promovează tot felul de răutăţi ca fiind satanică. Şi spun asta din punctul de vedere al unui ateu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări