Vizitator adi19 Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Buna seara, Am o problema cu un laptop Lenovo z500, dintr-o neatentie, semnalul de la iesirea amplificatorului audio a ajuns pe iesirea de la casti a laptopului, doar pe canalul stang. Drept urmare s-a stricat ceva, pe acest canal se aude foarte incet, atat la casti cat si la ampificator. La difuzoarele laptop-ului sunetul se aude normal si stanga si dreapta. Poate fi reparat? Ma gandesc ca va fi arsa vreo rezistenta sau vreun condensator de pe placuta cu iesirea audio. Ma poate ajuta cinva cu un sfat? Am pus si o imagine cu placuta respectiva. Lenovo Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 parerea mea e dus chipul audio, ce poti face e sa gasesti o placa chip audio identic si sa il inlocuiesti, sau eventual sa il comanzi de la chinezi, trebuie lucrat cu atentie pentru ca acele trasee sunt foarte sensibile, daca ar fi dupa mine, i-as cositorii toti pinii cu cositor sn/pb dupa care as pune-o pe statia de reballing si l-as da jos ca la carte Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Daca inca se aude, desi foarte incet, nu s-a parlit cipul audio. S-a intepat vreun condensator. Acesti condensatori vor fi pe placa de baza, nu pe placuta aia mica. Fa-ti rost de schema la laptop si incerc sa te ajut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum