Shambala Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Da, eu gasisem alt pdf, deci de la alta versiune a difului. Dar oricum, ce am scris si eu si Sharky ramane valabil (cu atat mai mult) si in cazul acestuia. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Dar...astazi am trecut pe bass-reflex! L-ai nimicit! Rog un moderator sa mute ultima tentativa si toata discutia intr-un alt topic. Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 (editat) Parerea mea de parlit,imi suna lipsa materialui fonoabsorbant si etansarea incintei.(iese aer din incinta) Ma indoiesc , capacul din spate sa asigure o etansare. Editat Februarie 3, 2018 de q_acdc Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Rog un moderator sa mute ultima tentativa si toata discutia intr-un alt topic. Pai ai dreptate caci deja se vorbeste despre incinte pe 3 cai. Link spre comentariu
un_razesh Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Dom. Mircea, io zic ca nu l-am nimicit deloc, dimpotriva, il mai protejez un pic mai ales in ce priveste Xlim. In compresie, am urcat pana pe la 80-90 de watti si cred ca batea bobina (oricum facea urat tare)...am redus imediat volumul. Cred ca trecusem dincolo de Xmax... In ce priveste bass-reflexul inca nu pot sa zic ca e varianta finala. Fac doar teste, cu alte capace spate in care am dat gaurile de 75 pentru porturi. Cele dedicate compresiei sunt puse deoparte. Nu va panicati ca inca nu m-am dat batut! @q_acdc am luat in calcul si cazul in care capacul spate nu etanseaza perfect. La teste a fost strans in 26 de holsuruburi / incinta. Asta nu inseamna insa ca etansa perfect. Varianta finala va avea ”snur” de silicon inainte de fixare, dar acolo moare. Fonoabsorbantul, dupa cum precizasem anterior, e fonomin de15mm in trei straturi. Un singur strat am doar in zona unde e placa filtrelor si pe ranforsari (vezi foto anterior) Daca insist cu umplerea pana la un 70%, risc sa pierd din basul jos, insa ma cam bate gandu sa incerc ....macar vad ce efecte se produc. Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 (editat) De ce nu incerci cu minet!s-au fonomin facut bucati,rasfirat(precum vata minerala) Ca un fapt divers ,incintele unguresti Preludium b32 au sensibilitatea de 87 dB si traductorul in fisa tehnica este de 90 dB.(sa nu mai zic ,cutia este plina de material fono) Editat Februarie 3, 2018 de q_acdc Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Dom. Mircea, io zic ca nu l-am nimicit deloc, dimpotriva, il mai protejez un pic mai ales in ce priveste Xlim. In compresie, am urcat pana pe la 80-90 de watti si cred ca batea bobina (oricum facea urat tare)...am redus imediat volumul. Cred ca trecusem dincolo de Xmax... In ce priveste bass-reflexul inca nu pot sa zic ca e varianta finala. Fac doar teste, cu alte capace spate in care am dat gaurile de 75 pentru porturi. Cele dedicate compresiei sunt puse deoparte. Nu va panicati ca inca nu m-am dat batut! Nu stiu ce ai cumparat dumneata dar parca nu se pupa. Crezi ca in reflex vei reusi sa urci mai mult decat in compresie ca si putere? Eu, asa cum am mai spus dau in el cu 350W si asigura extesia pe joase intr-un spatiu de peste 42 m patrati. Nasol si pacat de incinte! Nu mai pot ura spor ca nu-i de unde! Link spre comentariu
un_razesh Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 (editat) Chair nu vreau sa intru in polemica cu dvs si din cate imi amintesc mi-am cerut scuze de doua ori ca abuzez de acest topic ce va apartine. La prima mea postare aici am precizat clar (zic eu) ca Beyma 12br70 sunt luate in august 2017 si sunt pentru un proiect pe 3 cai. Aveam si inca am dubii ca ar fi acelasi model. De aceea si cerusem un minim raspuns de la domnii CBI si ahegyes. Pe compresie, in 65 L dvs aveti un Qtc de 0,89 eu am incercat un 103L cu un Qtc de 0,773 (ceva mai apropiat de idealul 0,707). Rezultatele obtinute de noi poate tin de acustica camerei si probabil de gusturi si asteptari. Domnul CBI facuse 2 proiecte pe 3 cai in 60 si 80 L cu bass-reflex iar domnul Adi Hegyes a afirmat clar ca nu iese sub din asa ceva....in compresie. Probabil dvs sunteti mai norocos ca mine si ”puteti da” cu 350 w intr-un dif cu rms-ul de 125.... Rog un moderator sa faca un pustiu de bine si sa mute totul de la prima mea postare ... sau sa stearga .... ca nu mai e spor. Editat Februarie 4, 2018 de un_razesh Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum