un_razesh Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Am inteles. Trag speranta ca nu-i cu suparare ca am postat pe topicul initiat de dvs, chiar daca in cazul meu e vorba de un proiect pe 3 cai. M-as fi bucurat daca obtineam si opinia lui @ahegyes in ce priveste comportamentul lui beyma 12br70 in compresie la volume mai mari. In cazul dvs e compresie pe 65 litri, activ. (Interesant e ca acum il conduce un receiver Pioneer...vintage banuiesc) La mine vor fi 103 litri in compresie cu taieri la 250hz si 2khz. Nu pot urca mai sus din cauza distantei dintre medii si inalte ( trebuie sa fiu sub 17 cm, ax-ax) Incintele vor fi conduse de un amplif 2x180w clasa A pilotat de un Revox B739. Semnal din Marantz CD80. In cateva zile voi primi si pozele de-acasa dupa cum am promis. Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Ce amplif ? Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Ceva mare si greu, la 360W clasa A Link spre comentariu
un_razesh Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Ceva si mai mare , adica 34 de kile si 1300w papati din retea pentru 360w in clasa A, adica asta: Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Pe bune sau raspunsul este ironic ? Asa ceva este o raritate scumpa, dar nu este in clasa A. Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Amplificatorul e misto, seamana mult cu unele serii de la Sony. E robust. Mie-mi place Doar ca nu stiu daca e capabil de 360W in clasa A. Eu am niste amarate reparate de 30W cu 2 tranzistori pe canal si radiator individual, iar la sfert de putere am 78-80 grade pe radiator. Spor la auditii! Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Predator, ampurile in cl A nu isi cresc puterea disipata odata cu puterea livrata ci dimpotriva. Ele disipa maximul de putere in gol, fara semnal. Scuze pt off-topic. Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Ceva si mai mare , adica 34 de kile si 1300w papati din retea pentru 360w in clasa A, adica asta: denon_poa-3000_front_panel.jpg "> "> Link spre comentariu
un_razesh Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 (editat) @Shambala, nu-mi permit astfel de ironii cu nimeni, cu atat mai mult cu dvs! E pe bune, si din cate pot vedea in manual e chiar full class A. Intradevar se incalzeste mai ceva ca un resou....e bun a naibii mai ales acu iarna! Aveti aici manualul utilizatorului. Daca doreste cineva il am si pe cel de service. (De asta sper sa n-am nevoie niciodata... ) Scuze de offtopic! PS : Nu reusesc sa atasez manualul, e cam mare, 4.7Mb insa m-a ajutat Minitehnicus cu prima pagina. Multumesc! Editat Decembrie 9, 2017 de un_razesh Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Ok, multumesc de raspuns. Sa il stapaniti sanatos ! (si dv si el ) Din acel manual service eu nu vad ca ar fi in clasa A, dimpotriva, data fiind puterea de iesire declarata este in mod cert in clasa AB. Probabil ar putea sa functioneze in clasa A pana la 5-7W dar despre asta nu am gasit nici o mentiune in manual. Asta daca ar avea un bias fix si de valoare mare (gen 100mA /tz final). Pe site la Powerzone apare o traducere automata probabil din japoneza in care scrie ceva neclar despre 40W in cl.A, dar nu o clasa A reala ci una simulata /echivalenta obtinuta cu un sistem de bias variabil /inteligent (?) Ca idee sa stiti ca nu prea exista amplificatoare in clasa A reala de 2x180W (ar arata ca un scrin). Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Suntem offtopic Ca idee sa stiti ca nu prea exista amplificatoare in clasa A reala de 2x180W (ar arata ca un scrin). E un italian ce face unele de cativa kW Link spre comentariu
un_razesh Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Banuiam eu ca e prea frumos sa fie adevarat... Ce e important e ca sunt foarte multumit de el, nu gafaie deloc, foarte liniar in "exprimare" ...are oo nu gluma! Haideti sa revenim la beyma! Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Am fost off topic intradevar si daca moderatorul doreste poate sterge linistit aceste posturi. Imi cer scuze dar am fost curios si intrigat de ampliful de 2x180W in cl. A. Am gresit, sunt cateva firme care ofera amplifuri in cl A cu puteri mai mari de 200W - Krell, Boulder, Gryphon si ... Andreea Privetta. Link spre comentariu
un_razesh Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Eram dator cu niste poze, dupa cum promisesem: Iarasi am o intrebare pentru cei experimentati: E musai sa rotunjesc muchiile gaurilor din ranforsari ? La case mai mari am vazut ca le lasau cum erau dupa decupare. Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 O parere sincera despre Kenwood-urile alea? Mie nu mi-au placut, dar vad ca lumea cere o gramade pe ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum