Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda rm-07901

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tanase

4

• misuraelectronic

3

• tehtronics

1

Pai clone China, pt. acest model se gasesc...

Vrei mai scumpe?

P2008, COM3234, IRC81137, IR527 ...

Editat de tehtronics
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

rm-07901 este echivalenta cu rm-08101?

rm-07901 este echivalenta cu rm-08101?

si cum se intra in cautare programe ca nu reusesc,apare m1,m2 ,semnele de culoare .........dar cautare nimic

Link spre comentariu

va  chinuiti  degeaba , tovarasu`  .  telecomanda  rm-07901  nu  permite  cautarea  pentru  acest  model  de  tvc .

cu  alte  cuvinte ,  14m1  functioneaza  corect  cu  alta  telecomanda .

Link spre comentariu

va  chinuiti  degeaba , tovarasu`  .  telecomanda  rm-07901  nu  permite  cautarea  pentru  acest  model  de  tvc .

cu  alte  cuvinte ,  14m1  functioneaza  corect  cu  alta  telecomanda .

inseamna ca datele de pe google sunt eronate?de ce se arata ca rm-07901 e echivalenta cu p 2008?

Link spre comentariu

pe  google  posteaza  o  gramada  de  idioti .  asta  nu  inseamna  ca  trebuie  sa  va  luati  dupa  ei .

telecomanda  corecta  pentru  acest  model  de  mitsubishi  nu  este  rm-07901 ,  nici  p2008 .  telecomanda  corecta  este  ir527 .

Link spre comentariu

Pai clone China, pt. acest model se gasesc...

Vrei mai scumpe?

P2008, COM3234, IRC81137, IR527 ...

oriunde caut aceste variante mi se da,am intrat de tot in ceata,caut p 2008 mi se arata RM 07901,caut p2008 la fel ..ca echivalenta RM.....eu am RM-08101 singura functie care nu o gasesc e cautare programe,nu stiu ce sa mai cred....

Link spre comentariu

amigos...daca  tineti  cu  tot  dinadinsul  sa  va  situati  in  postura  de  toma  necredinciosul ,  atunci ...la revedere-si-un-praz-verde . 

o  sa  zic  si  eu  ca  in  biblie...cine  are  urechi  de  auzit ,  sa  auda  .  :rzb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări