Vizitator bobbyS Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Am 8 acumulatori de 2500 mAh, 1,5 V si ma intereseaza ce incarcator sa folosesc pentru ei sa nu ii prajesc ! Dupa calculele mele (rudimentare) un incarcator de minim 12 V si cam cat la suta din amperaj imi trebuie pentru el 10% sau 30% adica unul de 12 V si 2000 mAh este bun?? Multumesc ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Pai cauta discutii despre acumulatori, ca esti nitel departe, si anume, trebuie sa limitezi curentul cu o schema electronica. 10% din 2500mA nu inseamna 250mA? Si, din pacate, n-ai citit regulamentul inainte de a posta: sa cauti inainte si sa pui un titlu la obiect. "O mana de ajutor" nu indica corect continutul acestui subiect, in care se afla acumulatori si incaractoare, nicidecum membre umane... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Există încărcătoare în comerţ ptr o gamă largă de tipuri şi capacităţi, alege unul care suportă tipul acumulatorilor tăi. Orice altă împrovizaţie strică. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum