cipry21 Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Buna tuturor. A incercat cineva acesta schema ? Unde gasesc neonul respectiv "bulb neon" Numai bine. Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Becul cu neon îl găseşti în orice şurubelniţă cu indicator de tensiune sau întrerupător. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Este schema de alimentare pentru o bobina de inductie asai? Aproximativ ce tensiuni se obtin cu acest montaj? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 in functie de bobina de inductie undeva la 18000-28000 mii volti sau mai putin Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Are cineva cablajul la aceasta schema sau sa incep de pe acuma sa-l desenez Link spre comentariu
Electronicserver Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Schema cred ca functioneaza si fara neon bulb .E pus doar ca indicator . Link spre comentariu
MaesTTro Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Pot sa-l exclud deci din schema, nu vreau sa cheltui banii degeaba pe o surubelnita cu indicator . De fapt chiar exclud toata latura formata din becul cela si rezistorul. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 neonul ala costa la magazinul de piese fix 1 leu sau mai putin, nu trebuie sa farimi o surubelnita pentru asta . arata ca ai tensiune inalta acolo. e delicat sa pui ghiarele pe bobina cind merge scula. Link spre comentariu
MaesTTro Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 neonul ala costa la magazinul de piese fix 1 leu sau mai putin, nu trebuie sa farimi o surubelnita pentru asta . arata ca ai tensiune inalta acolo. e delicat sa pui ghiarele pe bobina cind merge scula. Voi incerca să fac rost de becul cu neon. Chiar astăzi am desenat cablajul. Despre ghiare şi bobină sînt la curent Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 Puteti posta desenul cu cablajul ? Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Desigur, de aici puteţi descărca cablajul relizat în Sprint layout 6.0 , nu am reuşit să-l realizez din cauza lipsei de timp liber , puteţi să-l mai verificaţi, să-l modificaţi dacă sînt chestii care nu vă plac şi vă deranjează.https://yadi.sk/d/gpSMJ-WzTXCyd Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Puteti posta desenul cu cablajul ? Mă anunţaţi vă rog cînd realizaţi dispozitivul , îmi este interesant şi mie Link spre comentariu
eu-sunt Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 buna , la acel denerator de inpulsuri postat mai sus ce bobina se foloseste si daca cineva poate realiza contra cost cablajul ,puterea lui, multumesc mult , va rog daca se poate lasati mesaj. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 Vezi ca sunt mai multe topice cu gard electric pe forum,moderate de Validae,deci mai multe scheme. In principiu merge o bobina de Dacia 1310.Cablaje vezi la rubrica Bazar,sunt mai multi care executa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum