Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pareri boxe

adrian250786

Postări Recomandate

salutare,in urma cu vreo 2 saptamani am intrat in posesia unui amplificator bluetech cs 2500 si am hotarat sa imi vand amplificatorul vechi(ax-570 yamaha).Cu banii obtinuti as vrea sa imi iau 2 difuzoare de bas sa le pot folosi pe cs2500 in paralel cu boxele care le am(ew1205+comp 34s).Aici am o mare problema,sa ma incadrez in 450 ron(dif-uri si incinte)am pus ochi pe DBS B1223 8ohm.Ce parere aveti e prea puternic ampliful cs 2500pt ele?sau daca aveti idee sa imi recomandati altceva.MULTUMESC ANTICIPAT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian250786

2

• Avram Ion

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mai bine cumperi un singur difuzor de bass si anume LW1503 si faci o singura cutie. O sa sune mult mai bn decat cele 2 difuri prezentate de tine. Vine cam 270+50-60 lei material de cutie(pal de 18mm) cu tot cu accesorii 100. O sa ai un bas de 15" care face fata la cele 2 topuri plus ca e un difuzor net superior fata de ce vrei sa cumperi tu. Bass-ul e comun pe ambele canale ;) . LW 1503 tine 500W la borne deci nu il poti distruge asa usor. 

Spor la mesterit

Link spre comentariu

multumesc frumos pentu raspuns,dar vreau neaparat difuzoare cu membrana de cauciuc sa am si frecventele joase,ascult mai mult in casa,din cate am vazut lw1503 pleaca de la 50hz....cam asta e problema ca vreau cam multe pe bani putini

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări