Patefon Postat Iunie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2014 Asadar e gana urmatoarea versiune. Inainte de toate vreau sa-i multumesc lui Victor pentru ajutor, documentatie, solutii, suport tehnic. Versiunea nu e finala intrucat sufera de o hiba. Raspuns in frecventa cat pentru Unde Lungi (marja de stabilitate peste 40 grade in faza) Cu frana pusa tot scoate 3 microsecunde crestere / descrestere (SR = 20V/us) Distorsiuni la 10W (450mVvv la intrare): Si distorsiuni la 50W (1Vvv la intrare) Si de ce NU poate fi utilizata schema: Link spre comentariu
Patefon Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 Ofticat ca cineva mi-o be...stelit concediu ma-am intors vineri seara cu chef de greva totala. Ca sa treaca timpul mai repejor m-am apucat sa recitesc cartulia lui Self despre amplificatoare. Sambata (pe la vreo 3 dimineata) am gasit editia a sasea, iar duminica mi-a traznit o idee. Ce ar fi daca as trece la o configurare simetrica cu compensare Miller tranzitorie. Am gatat un draft de schema si m-am apucat sa-l chinuiesc. Luni (teoretic in concediu, practic la munca), intre doua update-uri de ferestre si alte programe de vreo 700 Mega - 2 Giga bucata, ii trimit rezultatul initial lui Victor sa-si arunce un ochi. Victor imi intoarce serviciu sub forma de extemporal fulger, subiect dictare telefonica, cantitate o foaie A4 scris maruntel. Azi am terminat de implementat modificarile la versiunea draft, pe ici, pe colo, prin toate partile esentiale si m-am trezit cu aproape un ordin de marime distorsiuni mai mici si ceva bataie spre unde lungi . Trec peste versiunile 4 si 5 si va prezint versiunea 6. Putere maxima: Chiar inainte de clipping: Intrarea in clipping: Clipping simetric: Clipping intens: E interesant ca in momentul in care incepe sa limiteze tensiunea coboara cu aproape 6 volti ca apoi sa urce cand a iesit din limitare. Practic in limitare sarcina are transfer de putere mai mic decat in functionarea la limita. Caracteristica de frecventa si faza: Banda de 1 dB si 3 grade: Timp de crestere: Timp de scadere: IMD - pe la cam 35W Si distorsiuni la 40W: Atasat aveti schema si ceva curenti figurati fara semnal de intrare. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 (editat) Asta da provocare ... Editat August 26, 2015 de Victor Link spre comentariu
Sharky Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Ramane agatat vreun final? Ai putea sa ne arati curentii prin finali la momentul limitarii? Daca schema e cea din pdf-ul de pe pagina anterioara, oare nu C15 provoaca mizeria? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 free upload image Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum