Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv si telecomanda pentru Disney 1320ptvd

Postări Recomandate

Va salut !

Am televizorul din subj la reparat . Am gasit in primul rand cureaua de loading CD , rupta ( pe care inca nu am gasit-o pe Maica Domnului ) si nu merg toate tastele de pe telecomanda . Aveti cumva o schema a TV-ului si stiti unde gasesc o telecomanda noua pentru el ? Este modelul mai pentru copii ca o bagheta magica ....

Cu multumiri ,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bird

5

• tehtronics

2

• doru700

2

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Spune ce varianta este: Printesa, Pirati, Urs, Masina ...?

Eheheeee, nu stiam ca sunt atatea modele ...

Nu scrie altceva pe eticheta , dar am omis eu un F ...deci modelul este „F1320PTVD ”

Multumesc !

salut,uite aici o schema .........

Multumesc ! Softul pentru telecomanda de unde l-ai luat . Eu am crezut ca este murdara telecomanda , mai ales ca este folosita de o fetita in clasa a 2-a . Cand am desfacut-o am gasit-o curata . Acum mai repede cred ca s-a intamplat ceva cu memoria si ar trebui rescrisa , dar de unde un dump pentru ea ?

Link spre comentariu

F-ul  din  fata  modelului   vine  de  la  FLOWER  TINKER BELL  ,   sau  ,  daca  vreti  altfel ...  de  la  DISNEY  FAIRIES  .  

memoria   nu  trebuie  rescrisa   deloc  ,  aparatul  nu  are  absolut  nimic .  telecomanda  e  de  vina  101% .

Link spre comentariu

Va salut ! Am găsit curea si am carpit unitatea DVD , am cumpărat o telecomanda CANTECH - ALBA de pe Maica Domnului .....si l-am terminat . Va multumesc pentru ajutor . Cu stima ,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări