Bird Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Va salut ! Am televizorul din subj la reparat . Am gasit in primul rand cureaua de loading CD , rupta ( pe care inca nu am gasit-o pe Maica Domnului ) si nu merg toate tastele de pe telecomanda . Aveti cumva o schema a TV-ului si stiti unde gasesc o telecomanda noua pentru el ? Este modelul mai pentru copii ca o bagheta magica .... Cu multumiri , Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 salut,uite aici o schema am avut si eu unul la reparat ,probleme prin sursa dar am rezolvat .telecomanda originala nu am gasit dar am rescris una si functioneaza totul .telecomanda se curata .. china_21ql500.rar Link spre comentariu
tehtronics Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Spune ce varianta este: Printesa, Pirati, Urs, Masina ...? Editat Aprilie 28, 2014 de tehtronics Link spre comentariu
Bird Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Spune ce varianta este: Printesa, Pirati, Urs, Masina ...? Eheheeee, nu stiam ca sunt atatea modele ... Nu scrie altceva pe eticheta , dar am omis eu un F ...deci modelul este „F1320PTVD ” Multumesc ! salut,uite aici o schema ......... Multumesc ! Softul pentru telecomanda de unde l-ai luat . Eu am crezut ca este murdara telecomanda , mai ales ca este folosita de o fetita in clasa a 2-a . Cand am desfacut-o am gasit-o curata . Acum mai repede cred ca s-a intamplat ceva cu memoria si ar trebui rescrisa , dar de unde un dump pentru ea ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 F-ul din fata modelului vine de la FLOWER TINKER BELL , sau , daca vreti altfel ... de la DISNEY FAIRIES . memoria nu trebuie rescrisa deloc , aparatul nu are absolut nimic . telecomanda e de vina 101% . Link spre comentariu
Bird Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 ....si îmi puteți spune de unde cumpar una noua ? Link spre comentariu
tehtronics Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 incearca telec. GTV34R3DVD Link spre comentariu
doru700 Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 aici aveti un link ..http://telecomenzi-shop.ro/articol/Telecomenzi_aspect_original/Disney/Telecomanda_Disney-526.html Link spre comentariu
Bird Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 aici aveti un link ..http://telecomenzi-shop.ro/articol/Telecomenzi_aspect_original/Disney/Telecomanda_Disney-526.html Multumesc , am gasit-o si eu pe net , dar cu toate ca spune cu aspect original ....nu prea seamana cu cea a televizorului . Asta e televizorul.... Link spre comentariu
Bird Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Va salut ! Am găsit curea si am carpit unitatea DVD , am cumpărat o telecomanda CANTECH - ALBA de pe Maica Domnului .....si l-am terminat . Va multumesc pentru ajutor . Cu stima , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum