ardiles Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) vă salut! dețin prin cutia cu maimuțe un PLC Easy seria 4(este la serviciu, nu-i știu codul pe dinafară). vreau să-l programez cu softul său, easy soft, însă cablul de comunicație nu-l găsesc accesibil ca preț și nici util ca să-l cumpăr, caci am doar un singur PLC intr-ăsta. as rezolva la calculator cu un convertor usb-serial, dar la plc, mufa de comunicatie e cumva ciudata si nu-i gasesc ordinea pinilor... oare gasesc vreun pic de ajutor pe aici? Easy_Pin_assignment_easy_cable_GB.pdf Editat Aprilie 27, 2014 de ardiles Link spre comentariu
ardiles Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 easy 412-AC-R este modelul si poza cu mufa de comunicatie, o voi posta mai tarziu(acum sunt la serviciu).... Link spre comentariu
ardiles Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 am urcat o poza cu mufa: Link spre comentariu
ardiles Postat Aprilie 30, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2014 aici este! eram pe fuga si nu am mai facut previzualizare mesaj... Link spre comentariu
Vizitator tmd Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 412 poti sa il programezi si de pe el cu vizualizare pe ecranul propriu fara sate mai complici cu cablu Link spre comentariu
ardiles Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 @tmd, multumesc! am abandonat ideea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum