Vizitator mugurg Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 Vreau sa fie modificata sursa sa mearga la 12 V PC-ul.Astept preturile voastre pe privat. Link spre comentariu
I.Dani83 Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 E caraghios pragmatismul tau .Tu platesti...sa se face ! ) .Cumparati un convertor de la 12V DC la 220AC destul de puternic sa poata suporta puterea absorbita de calculator. Aprox 500W .Banuiesc ca o sa ai si un LCD inside ...Ai vazut ultimul episod din 'Pimp my ride' ? ? ? Link spre comentariu
Vizitator mugurg Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Multumesc pt sfat, esti simpatic, da' NU IMI TREBUIE. Daca voiam un sfatuitor, cautam pe alt site. Imi trebuie un electronist !Am asemenea convertor din Vitan si chiar duce 600W si mai si merge. Nu am 15 ani si am venit si eu aici cu o "idee" sa ma aflu in treaba!STIU BINE ce am cerut. Stay on topic.BTW, banuiesti prost. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 nu ai cum , cumpara un laptop Link spre comentariu
Vizitator mugurg Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Multumesc TARA. Am si laptop...Deci trebuie sa renunt ? Link spre comentariu
crexy Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 nu renunta frate .....presupun ca e posibil , chiar daca o sa te coste mult.....au ajuns pe luna oamenii crezi ca nu sunt in stare sa monteze un pc iin masina ....probabil exista o cale ...dar e scumpa Link spre comentariu
Vizitator mugurg Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Probabil ca e mai bine sa desfac sursa, si sa instalez in interiorul ei un convertor, apoi pun un switch pentru alegerea tensiunii de lucru...12V-220V .Urata solutie... Link spre comentariu
Gizmo Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=11036 e solutia ideala... altfel nu vad ce ai putea face. Link spre comentariu
Vizitator mugurg Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Multumesc pt link. Link spre comentariu
Gizmo Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 TARA esti total offtopic.. si cum dau de tot mai multe topic-uri observ ca acei cu multe posturi sau chiar moderatori isi permit acest lucru. Daca citesti atent topicul sau profilul omului o sa observi ca nu e vreun taran ce si-a facut bani in tari cu capsuni mai multi. Daca nu-ti place orasul mutate sau macar posteaza in alt loc. Nu strica topic care nu are nici o legatura cu ce ai spus tu. Sper ca se vor sterge aceste post-uri, dupa ce TARA va citi post-ul meu nu ai cum , cumpara un laptopdaca nu stii cauta... exista zeci de solutii de dash PC (unele mai ieftine, altele mai scumpe) Link spre comentariu
Vizitator mugurg Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Nu se merita sa va certati pt mine. Asa cum am procurat o solutie VGA TOUCH SCREEN, cred ca o sa reusesc sa gasesc o solutie si pt sursa...Daca nu , rup un laptop P3 si iau doar placa de baza si termin cu asta. VA MULTUMESC TUTUROR. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 SalutAm placi de baza VIA embeded care se alimenteaza la 12V Link spre comentariu
Vizitator mugurg Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Asta e perfect, da-mi o varianta cu procesor cu tot, si un pret. presupun ca ram si hdd imi gasesc si singur... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Am sa-ti dau toate detaliile maine cand ajung la firma, procesorul este la 1G daca nu ma inselAm sa-ti dau si link si tot ce ai nevoie sa stii despre acele placi Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Topicul se muta la Hardware :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum