cearda Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Am un PS2 care nu vrea sa invarta discul deloc. Ar mai fi sanse sa se repare s-au s-a il vand pentru piese? Jocul afisaza imagine pe tv doar partea cu discul nu merge. Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Da se repara, e dus blocul optic, se inlocuieste, nu stiu daca la ps2 e valabil dar pentru ps3 au scos baietii o versiune "speciala" de jocuri care iti gata blocul optic Link spre comentariu
ventzel Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Am un PS2 care nu vrea sa invarta discul deloc. Ar mai fi sanse sa se repare s-au s-a il vand pentru piese? Jocul afisaza imagine pe tv doar partea cu discul nu merge. Daca dupa o curatare a lentilei cu alcool izopropilic nu functioneaza nu merita sa-l mai repari. Blocu optic pentru ps2 ii aproape jumate din pretu cu care gasesti ps2 functional pe piata. Daca ii model slim cu network addapter si serie mai veche de scph-9004 se poate instala pe memory card Free MCBoot si Open PS2 loader si te poti juca de pe USB sau Network share. http://bootleg.sksapps.com/tutorials/fmcb/ http://psx-scene.com/forums/f150/open-ps2-loader-project-v0-9-2-a-62141/ Problema ii ca ai nevoie de un card care sa aiba instalat deja pe el FreeMcBoot sau alta modalitate sa rulezi soft homebrew sau pe cineva care are deja instalat pe card FMCB si sa-ti instaleze si tie programele pe card. Nu exista alta posibilitate simpla in cazu asta. Da se repara, e dus blocul optic, se inlocuieste, nu stiu daca la ps2 e valabil dar pentru ps3 au scos baietii o versiune "speciala" de jocuri care iti gata blocul optic Asa ceva nu sa exista sau daca ma insel zi-mi si mie care is alea sa nu ma joc cumva . Blocu optic cade ca ii prost facut. Nu mai vorbim de ps2 scph 50004 care avea probleme si cu coil amplifier care sa ardea intr-o veselie si ardea infasurarea de tracking de pe lentila. La ps3 ii la fel. Am patit-o pana acuma cu lentile luate din 2 surse din china: din 3 bucati una o functionat 2 luni, alta era DOA adica la rece facea tracking si dupa 1 minut spotu de pe bdrom scadea in intensitate pana nu mai vedea disku. A3-a inca merge. Am impresia ca chiejii cauta prin tomberonu de gunoi de la Sony si din defecte mai recupereaza unele blocuri optice care par a functiona da nu o trecut testele de ctc din fabrica. Editat Aprilie 29, 2014 de ventzel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum