DexTer Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 Cine are o placa (sau mai multe :tonqe: ) de baza defecte ,sau lucreaza la vreun service de calculatoare,si n-a poate ajuta cu un circuit.Am nevoie de controlerul de I/O care este ITE "IT8712 F" este intalnit pe placile Gigabyte si pe unele Asus dar poate fi intalnit si pe altele. Link spre comentariu
DexTer Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 ok merci Link spre comentariu
Vizitator claudio Postat Noiembrie 19, 2006 Partajează Postat Noiembrie 19, 2006 am eu 2 placi stricate ... faza tare una e Gigabyte si una Asus :Dpe sapt viitoare as putea sa-ti dau un raspuns Link spre comentariu
Kiusro Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 salut, te referi la microcontrolerul cu 102 picioruse? l-am gasit pe o placa de baza ASUS Link spre comentariu
DexTer Postat Decembrie 1, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2006 cu 128 de picioruse Link spre comentariu
Kiusro Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 pai il am,cum vrei sa ti-l dau? nu am cum sa-l dezlipesc d p placa...tu ai avea cum sa-l dezlipesti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum