electron49 Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 la pc am iesire HDMI si la tv la fel.cum le cuplez?am nevoie de vreun progdam ceva sa nu fac vreo boacana?multumesc de orice ajutor. Link spre comentariu
Vizitator yony01 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Ai nevoie doar de un cablu hdmi. Link spre comentariu
electron49 Postat Mai 28, 2014 Autor Partajează Postat Mai 28, 2014 am facut rost de cablu HDMI si cuplat pc-tv pe ecran tv se vede numai emblema cu windows 7.orice miscare as face din tastatura nu transmite pe tv.ce sa fie? Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Intra in menu TV si vezi care-i treaba. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 apasa tasta windows si urmat de tasta P de acolo poti comuta modurile cum sa fie atasat tvul , respectiv doar tvul , doar monitorul , tvul extins la monitor sau clona ce placa video ai? la cele ati mai sunt ceva setari de incadrare etc 1 Link spre comentariu
electron49 Postat Mai 29, 2014 Autor Partajează Postat Mai 29, 2014 menu tv este setat pe hdmi.am placa de baza A88XM-A.nu stiu care este tasta windows si tasta p.scuze dar nu ma prea pricep.multumesc pentru rabdarea pe care o aveti cu mine. Link spre comentariu
iuli09 Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 http://content.gcflearnfree.org/topics/229/start_keyboard_windows_key.jpg Cea din chenar este tasta windows. Link spre comentariu
electron49 Postat Mai 29, 2014 Autor Partajează Postat Mai 29, 2014 apasa tasta windows si urmat de tasta P de acolo poti comuta modurile cum sa fie atasat tvul , respectiv doar tvul , doar monitorul , tvul extins la monitor sau clona ce placa video ai? la cele ati mai sunt ceva setari de incadrare etc nu stiu ce vreti sa spuneti in ultima fraza Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Placile video produse de firma ATI au o multime de setari pentru incadrarea dimensiunii pe ecranul tvului daca ea depaseste limita diagonalei tvului , nu de fiecare data o incadreaza corect cat despre tasta windows si tasta p s-a raspuns mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum