Mouser Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 imi puteti spune si mie va rog un program simplutz care sa nu faca numai auto routing ci si auto place a componentelor sau daca se poate face asa ceva cu eagle spunetimi va rog cum ca nu prea ies cablajele mai complicate din eagle fara air wires...daca erau strap-uri mai mergeau dar asa nu sunt functionale asa ca daca are cineva un raspuns va rog sami spuneti Link spre comentariu
Laci Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 Eu am lucrat cu Eagle 4.13 dar nu avea autoplacement, si nici 4.16 nu cred ca are.Orcad-ul are autoplacement.Nu cred ca gasesti un "soft simpluti" care sa stie autoplacement.La proiectarea pcb-urilor 90% este plasarea componentelor si 10% routingul, trebuie sa tii cont de lucrul asta. Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 cauta PCB Wizard... la http://www.new-wave-concepts.com/ Link spre comentariu
Bala Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 Cred ca cel mai potrivit este Orcad.Pe mine m-a ajutat in unele situatii limita cand erau mult prea multe piese. Eu sunt de parere ca nu va ajunge niciodata un soft sa faca placement asa cum o face mintea omului...dar poate ajuta.Pe mine m-a ajutat cand erau atat de multe piese incat nu stiam de unde sa incep :rolleyes: Si am luat-o pe rand... am pus conectorii unde am vrut si le-am dat lock. Apoi celalalte piese au fost asezate de program.. apoi iarasi am pus cu mana unele si le-am dat lock etc. Am reusit un cablaj bun cu putin ajutor dar intr-un timp decent.P.S. Eagle are autorute si auto place dar depinde de licenta...daca sunt activate sau nu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum