Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

program auto routing& auto place

Mouser

Postări Recomandate

imi puteti spune si mie va rog un program simplutz care sa nu faca numai auto routing ci si auto place a componentelor sau daca se poate face asa ceva cu eagle spunetimi va rog cum ca nu prea ies cablajele mai complicate din eagle fara air wires...daca erau strap-uri mai mergeau dar asa nu sunt functionale asa ca daca are cineva un raspuns va rog sami spuneti

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

• Bala

1

• Mouser

1

• Laci

1

Top autori în acest subiect

Eu am lucrat cu Eagle 4.13 dar nu avea autoplacement, si nici 4.16 nu cred ca are.Orcad-ul are autoplacement.Nu cred ca gasesti un "soft simpluti" care sa stie autoplacement.La proiectarea pcb-urilor 90% este plasarea componentelor si 10% routingul, trebuie sa tii cont de lucrul asta.

Link spre comentariu

Cred ca cel mai potrivit este Orcad.Pe mine m-a ajutat in unele situatii limita cand erau mult prea multe piese. Eu sunt de parere ca nu va ajunge niciodata un soft sa faca placement asa cum o face mintea omului...dar poate ajuta.Pe mine m-a ajutat cand erau atat de multe piese incat nu stiam de unde sa incep :rolleyes: Si am luat-o pe rand... am pus conectorii unde am vrut si le-am dat lock. Apoi celalalte piese au fost asezate de program.. apoi iarasi am pus cu mana unele si le-am dat lock etc. Am reusit un cablaj bun cu putin ajutor dar intr-un timp decent.P.S. Eagle are autorute si auto place dar depinde de licenta...daca sunt activate sau nu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări