Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program pt. PIC12F629

Postări Recomandate

buna dimineata 

Vreu sa multumesc si domnului tes2000 de ajutorul acordat 

Am apucat de lucru dar ceva tot nu ami merge am costruit la urma acest montaj http://doc4dean.blogspot.ro/2012/11/pic12f629.html ca asta ceva nu ami era in regula http://www.instructables.com/id/Simple-JDM-PIC-Programmer/ cu pini nu imi iesea nici cum dar am reusit sa bag dumpul trimis numai ca la citire era altceva tot se schimba ceva in el poate cva la reglaj adica la configurare pun cateva poze si pun si ce mi a iesit din el tot era diferenta intre cele doua continuturi vedeti ceva voi ce nu este in regula?

sssss.zip

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

si pe mine ce ma intereseaza sa nu poate fi copiat hex-ul , da in acelasi timp sa fie si utilizat de montaj?

"configuration word bits" , "code protection " sau " data eeprom memory code protection"?

Daca vrei sa protejezi hex-ul la citire si daca in discutie este 12F629, trebuie ca bitul 7 (CP) din registrul 9-1 (Config-configuration word) sa fie zero.
Daca in program nu este specificat acest lucru, protectia se poate activa si in momentul in care se scrie hex-ul in PIC.
De exemplu, daca folosesti un programator Pickit2, in meniul Tools ai optiunea enable code protect.
Dupa deschiderea (import) fisierului hex, se bifeaza aceasta optiune.
O alta cale, conditionata de citirea documentatiei picului respectiv, este folosirea editorului pentru cuvantul de configurare din interfata programatorului, unde se scriu valorile dorite pentru fiecare bit.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări