fratello Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Asta e, intr-adevar, altceva ...In poza o "decompilare" a hexului, pentru comparatie cu cele postate anterior...Hexul propriu-zis poate fi gasit la adresa mentionata de tes2000. Link spre comentariu
carradio Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Si asta ce inseamna ca nu am nici o sansa ? Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Nu, asta inseamna ca in linkul pus de tes2000 ai tot ce-ti trebuie ! Multumeste-i !!! Link spre comentariu
carradio Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 buna dimineata Vreu sa multumesc si domnului tes2000 de ajutorul acordat Am apucat de lucru dar ceva tot nu ami merge am costruit la urma acest montaj http://doc4dean.blogspot.ro/2012/11/pic12f629.html ca asta ceva nu ami era in regula http://www.instructables.com/id/Simple-JDM-PIC-Programmer/ cu pini nu imi iesea nici cum dar am reusit sa bag dumpul trimis numai ca la citire era altceva tot se schimba ceva in el poate cva la reglaj adica la configurare pun cateva poze si pun si ce mi a iesit din el tot era diferenta intre cele doua continuturi vedeti ceva voi ce nu este in regula? sssss.zip Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Inainte de orice as verifica daca schema adaptorului cumparat corespunde cu schema lui Tomaskovacik (din linkurile postate anterior) .... Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 In poze, in bara cu mesaje de jos, scrie ca n-a gasit "devices12f629.dev" si ca sa-l copiezi tu din MPLAB. Nu stiu cat de importanta e chestia asta (nu folosesc winpic), dar inainte de a incerca sa programez picul as incerca sa scap de mesajul asta. Link spre comentariu
justMe Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 (editat) Va salut. Readuc in discutie topicul. Colegul a vrut sa citeasca un PIC protejat iar ieu va rog sa ma ajutati sa protejez unul sa nu se poate citi hex-ul din iel. Cu respect. Editat Septembrie 5, 2017 de justMe Link spre comentariu
Elison Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Trebuie sa citesti foaia de catalog a respectivului microcontroller, mai exact trebuie sa cauti "configuration word bits", acolo gasesti valorile pentru bitii "code protection" cat si pentru bitul " data eeprom memory code protection". Link spre comentariu
justMe Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 si pe mine ce ma intereseaza sa nu poate fi copiat hex-ul , da in acelasi timp sa fie si utilizat de montaj? "configuration word bits" , "code protection " sau " data eeprom memory code protection"? Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Eu folosesc in program : _CP_ON Link spre comentariu
Elison Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 si pe mine ce ma intereseaza sa nu poate fi copiat hex-ul , da in acelasi timp sa fie si utilizat de montaj? "configuration word bits" , "code protection " sau " data eeprom memory code protection"? Daca vrei sa protejezi hex-ul la citire si daca in discutie este 12F629, trebuie ca bitul 7 (CP) din registrul 9-1 (Config-configuration word) sa fie zero. Daca in program nu este specificat acest lucru, protectia se poate activa si in momentul in care se scrie hex-ul in PIC. De exemplu, daca folosesti un programator Pickit2, in meniul Tools ai optiunea enable code protect. Dupa deschiderea (import) fisierului hex, se bifeaza aceasta optiune. O alta cale, conditionata de citirea documentatiei picului respectiv, este folosirea editorului pentru cuvantul de configurare din interfata programatorului, unde se scriu valorile dorite pentru fiecare bit. Link spre comentariu
justMe Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Revin dupa un scurt concediu. Am sa folosesc RCD Programmer si am gasit in setarile lui unde se schimba CP in 0. Dupa ce incarc fisierul hex trec CP in 0 si dupa aceea dau scriere. Este OK asa? Multumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum