Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program pt. PIC12F629

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...

In sfarsit am ajuns si eu la continut cel putin sper ca este corect ce am citit noi din el deci pun poza la noi in beeprog elnec asa arata treaba si nu putem anula cele errori ce se vede si prin poza ce ziceti se poate cumva copia continutul acelui pic ca am comandat inca una din acel modul ca deja nici originalul nu mai functiona  acum am una buna dar tare as vrea sa nu o stric .

post-219168-0-28163200-1415094676_thumb.jpg

PIC.zip

Link spre comentariu

Am inteles dar nu este vorba de asta am luat una noua numai ca multi ar dori la noi adaptor din acestea si ce sa spun cand se poate face cu un mic efort una eu nu cred ca nu se poate  poate noi am gresit cu ceva ca nu suntem experti in pic uri.

Daca vas ruga nu ar putea cineva sa vada despre ce este vorba as pune toate modulele intrun pachet si as putea sa trimit daca ar fii cineva dispus sa verifice  ,sa nu ma credeti prost dar ami place sa vad lucrurile clar.

Ce ziceti 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări