Vizitator adriansarbu8 Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 ce sa fac daca imi cere certificat error Link spre comentariu
nordix Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Sa instalezi o versiune mai noua a respectivului program... Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Iti cere...... unde? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 La intrarea pe aproape orice site, cu orice browser. Se intampla cand nu ai ceasul pus corect la calculator. Link spre comentariu
Vizitator adriansarbu8 Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 ceasul este bine,am un windows xp si internet explorer 8,pe mozilla merge nu cere certificat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Va salut ! Verificati data si ora ......daca sant okkkk.....iar daca nu sant ok....potrivitile si pe urma o sa va mearga... Mult succes !!! Link spre comentariu
Vizitator adriansarbu8 Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 am potrivit si tot nu merge Link spre comentariu
dragos2009 Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 instaleaza service pack 3 pt xp si va merge sigur aceiasi problema o aveam si eu Link spre comentariu
Vizitator adriansarbu8 Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 te rog mai multe detalii eu nu ma prea pricep Link spre comentariu
lavynyu Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Sunt si virusi care fac treaba asta si eu am avut o problema similara pe xp ! Si foloseste mozila , opera etc. , exploreru este prost si foarte vulnerabil la orice atac virusal ! Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Nu e nici una ,nici alta,placa de baza are defectiune,eu repar placi de baza,chiar am doua ,care fac asa,si degeaba pui card de internet in slot,si o instalezi ai,si o dezinstalezi din placa,tot asa cere,certificate error! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum