Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor kit tda 7294

Postări Recomandate

salutare tuturor! as vrea sa imi fac un amplificator stereo cu 2 kituri de la adelaida,cele de 100w mono,m-am mai uitat pe aici si pe alte forumuri pe data sheet,si am o nelamurire,modulul de redresare de la adelaida cel v2 este suficient pt ampul acesta? o sa il alimentez la un traf de 2x25v 300w,adica ma interesa sa stiu daca e suficient modulul asta de redresare sa scoata curat 2x50w 8 ohm,sau trebuie altul si de unde sa il iau ?precizez ca nu am cunostinte foarte multe in domeniul electronicii,adica nu stiu sa fac singur o punte ...de restul adica ansamblare cred ca mi-ar iesi..sa speram ca fara fum si foc :)))))) astept pareri!! inca nu am cumparat nimic...ma interesa calitate cat de cat nu doar urlet..

Editat de georgeDRACU
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Producătorul ăla trebuie să-şi vîndă şi el jucăriile. La tensiunea aia, majoritatea amplifurilor se apropie real de 40W/8 Ohmi şi restul chiar mai puţin.

Asta nu înseamnă că nu rezultă un amplif bunicel şi destul de menajat ca alimentare şi sarcină.

Link spre comentariu

pai si credeti ca merita investitia? sau mai bine iau un amplituner akai am vazut ceva pe net la 500lei parea destul de ok,ca si specificatii si ca design,ma-r tenta si akaiu asta pt ca are telecomanda ,display,6 canale  nush cat de reala e puterea de pe el consum 400w la priza deci real in jur de 260 total. pe  specificatii zice asa 2x 100  3x50 si sub 100w 8 ohm stiu ca e o chinezarie si sunt umflate dar ma gandesc ca macar jumate din ce scrie acolo o scoate,daca as fi avut bani multi nu mai eram pe aici sa intreb eram la auditii...si luam scule..asa ca fara ironii asta e modelu de pe emag 

Amplificator AKAI AS006RA-2000H astept pareri

Editat de georgeDRACU
Link spre comentariu

Cu chinezăria numită Akai scapi de bătaia de cap, dar nu avea pretenţii să fie rezistent sau extraordinar de calitativ, e o firmă din Shenzen care a cumpărat marca, nu are nici o legătură cu vechea firmă.

Dacă-ţi place să realizezi ceva cu mîinile tale, atunci e mai plăcut să faci acele chituri.

Mai e şi varianta de a strînge bani mai mulţi ptr ceva mai bun.

Link spre comentariu

SINCER ASA MA GANDEAM SI EU,mai astept sa vad ce resurse vor aparea si poate iau ceva bun,ma gandeam la un reciver denon avr x500 oricum multumesc pt sfat..

pt ca si la chituri pretul final ajunge destul de mare,ma ref cu radiator cu traf cu module redresare,preamp corector carcasa si ceo mai fi pe acolo adica sare de 400 lei si nush cat de bune sunt toate aceste componente poate si ele sunt venite tot din shanghai...:))))

stiu ca e o mandrie sa faci ceva cu mainile tale dar la o carcasa sa arata ok nu  prea iese adica ce gasesti la mag arata muult peste ce ai face tu..si in plus telecomanda care e un mare +

Link spre comentariu

Şi frumoasă şi lăptoasă şi devreme acasă nu se poate. Prelucrările de precizie în metale ptr carcase şi feţe ce arată impresionant nu sînt la îndemîna oricui, la fel montajele din interior la aşa ceva nu prea se fac cu chituri, plus îndemînare şi scule deosebite... toate depăşesc posibilităţile unui om normal. Mai există varianta cumpărării unei carcase din dezmebrări sau chiar a unui amplif defect şi refolosirea cu alte montaje/chituri.

De aceea există industria şi comerţul cu produse finite electronice.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări