Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se alimenteaza acest Playstation Portabil(PSP) ?!

stefan94stefan

Postări Recomandate

Am primit de la cineva acest PSP ciudat , spun ciudat pt ca nu am mai vazut un astfel de psp care sa iasa un cablu din el ...stiu ca ele functioneaza cu o baterie,are o mufa mini usb si inca una care nu-i stiu denumirea ....nu stiu unde a fost folosit si cum se poate aprinde ,atasez cateva poze poate cineva ma lamureste : 

Am uitat sa mentionez ca nu are mufa pt alimentator unde scrie pe lateral 5V are doar un plastic .

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

4

• gr1ph0n

1

• ventzel

1

Top autori în acest subiect

Nu are baterie deloc,nu are nici partea aceea unde se introduce mini disc-ul .....nu stiu ce model este.... are doar cablul acela ce iese din el.

Link spre comentariu

Pare sa fie parte dintr-un PSP debug unit: http://www.assemblergames.com/forums/showthread.php?32760-PSP-debugger-DTP-1500-DTP-H110-psp-unit-for-sale

Nu cred ca il poti folosi direct sa te joci. Sistemu intreg ii folosit in faza de testare a jocurilor si depanarea softului. Arata cam asa: http://lorezan.free.fr/ps2/PSP%20Test%20DTP.pdf

Exista destul de putine fabricate asa ca gandeste-te ca ii mai potrivit sa nu il faci bucati.

Editat de ventzel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări