rhythmkim Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Buna, are cineva un potentiometru de volum pentru un amplituner Grundig R400? Si o schema ar fi binevenita, nu gasesc defel, iar aparatul caruia o cucoana a reusit sa-i rupa axul potentiometrului se afla la 230 km de mine (adica in Alba Iulia). Se pare ca ar fi vorba de un potentiometru stereo de 2x100kOhm - ca valoare oi gasi eu ceva, dar nu stiu daca se potriveste fizic, de aceea am si pus prima intrebare. Multumesc. PS Nu e relevant, dar daca va intrebati cum a reusit sa-l rupa... facand ea ordine asa cum fac unele pe langa cele electronice, i-a cazut amplitunerul exact in bot, si gata axul. Link spre comentariu
santamihai Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 http://elektrotanya.com/grundig_r400_cc420_cc430.pdf/download.html Link spre comentariu
rhythmkim Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Multumesc, am dwn schema - intr-adevar, 2 x 100kohm. Dar un original... cred ca nu gasesc ever! Macar de-as sti cam cat e de mare sa adaptez ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum