Vizitator sittard Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Am receiver Dolce HD, si vreau sa stiu daca pot conecta un al 2-lea tv la el. Acum am conectat la el un LED prin HDMI, si as vrea sa mai conectez unul mic, sport. La cele SD stiu ca aveau o iesire RF OUT, dar la acesta nu vad decat LOOP OUT, care am inteles ca e pentru altceva. Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Nu are ieşire de SCART sau compozit? Link spre comentariu
Vizitator sittard Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 (editat) SCART are, insa distanta este cam mare si vroiam sa il conectez prin cablu coaxial. Compozit, nu stiu care este Modelul acesta este. Editat Aprilie 25, 2014 de sittard Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Atunci poţi folosi cele trei ieşiri de sus: glaben e video compozit, roşu şi alb sînt sunet (stînga, respectiv dreapta). Link spre comentariu
Vizitator sittard Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Este singura posibilitate, excluzand SCART-ul ? Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Nu chiar. Dacă eşti suficient de nebun, poţi face cum am făcut eu acum cîţiva ani, cînd am construit un modulator video şi trimiteam mai departe direct în cablul de antenă. Link spre comentariu
Vizitator sittard Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Partea proasta e ca din cate vad TV-ul nu are asemenea iesiri. In cazul asta cred ca singura solutie ar fi sa cumpar un receiver. Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Cu un singur receiver , chiar daca reusesti sa conectezi doua televizoare cred ca nu poti viziona decat acelasi program in acelasi timp . Nu e o problema ? Link spre comentariu
Vizitator sittard Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Stiam treaba asta, pentru ca am mai facut asa ceva cu un receiver SD. Dar nu e problema pentru ca unul din tv-uri este folosit mai putin. Link spre comentariu
Vizitator sittard Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Atunci poţi folosi cele trei ieşiri de sus: glaben e video compozit, roşu şi alb sînt sunet (stînga, respectiv dreapta). Daca as putea pune in aplicare varianta aceasta am nevoie de asa ceva? Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Da, merge. Am găsit şi schema modulatorului, dar acum mi-am adus aminte că e fără sunet: Link spre comentariu
Vizitator sittard Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Nu cunosc prea multe in domeniu ca sa fac asa ceva. Multumesc oricum pentru ajutor! Link spre comentariu
Vizitator sittard Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Mai am o intrebare, pe un tv LCD este vreo diferenta la imagine intre un reciever SD conectat cu SCART si unul cu cablu coaxial ? Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Teoretic merge mai bine cu coaxial. În SCART nu ai cine ştie ce ecranaj. Link spre comentariu
filypvas Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Normal ca este diferenta...calitatea imaginii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum