Vizitator mihai2692 Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Buna ziua Va rog sa im recomandati un prelungitor sau un tip/marca de prelungitoare pentru masina de spalat.Va multumesc Link spre comentariu
H Robert Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 La ce te referi la cordonul de alimenatare al masinii de spalat sau la prelungitor de la priza pana la masina de spalat?Daca este prelungitor pt alimentarea masinii de spalat eu personal l,-as construii singur nu prea gasesti prelungitoare de calitate in comert, daca vrei sa construiesti singur unul cauta cablu de MCCG de 3x2,5mm2 cu priza gewiss si stecher de 16A, daca totusi cauti un prelungitor cauta sa contina priza gewiss si cablu de minim 3x2,5mm2 Link spre comentariu
lavynyu Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Neaparat daca se confectioneaza un prelungitor pt. masina de spalat se recomanda a nu se face economie la bani deoarece cu masina de spalat nu este de joaca , aici ma refer la inpamantare si la dimensionarea corecta a cablului de alimentare ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Masinile de spalat vin cu cablu de 1,5mm^2, in cazul fericit... Evident, prelungitorul e bine sa-l aiba de 2,5mm^2, dar o sa aiba si un pret pe (peste) masura! Mutat la instalatii electrice Link spre comentariu
nationalistu Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Cel mai bine este de a evita folosirea prelungitoarelor mai ales la sarcini rezistive gen incalzirea apei la masinile de spalat automate.Eu personal recomand schimbarea cablului original al masinii care este destul de scurt cu unul de sectiune 3x2,5mm cupru de lungimea necesara si astfel se elimina necesitatea folosirii prelungitorului. 2 Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Nu vad care e problema cand se foloseste un prelungitor calitativ. + ca masina aia de spalat are garantie 2 ani, deci nu poti umbla la firul original, pana nu expira garantia! Link spre comentariu
Vizitator mihai2692 Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Am rezolvat cu prelungitorul...acum mai ramane sa schimb priza.Ce imi recomandati ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Legrand, Schneider, Moeller, APC, Merlin Gerin...sunt destule prize de calitate pe piata. Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Prizele romanesti ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Se mai produc? Si sigur (inca mai) au calitatea necesara? Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Aveau vreo calitate, cele romanesti?Poate mai existau si unele prize romanesti de care eu nu stiam, dar cele produse de Botosani erau mizerabile, sub turcismele din pietele de azi. Iar prelungitoarele de Electroaparataj, unul il nimereai OK, cu lamele de alama, urmatorul cu lamele stantate din tabla de conserve, de fier...niste gunoaie. Link spre comentariu
iuli09 Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Mai exista aparatajele de "Relee Medias" , butucanoase , scumpe si cu nelipsitul suport ceramic . 1 Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Exact acum un an am gasit la Brico prize romanesti, (nu mai retin unde erau fabricate) si am cumparat tot stocul, de se minuna baiatul de la raionul electrice. Am inlocuit toate prizele vechi de la socrela cu acestea romanesti, la fel si la mine acasa. Da sunt calitative comparativ cu alte prize existente pe piata. Link spre comentariu
Spitfire Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Prizele ceramice sunt o stupizenie, o priza buna nu are voie sa se incalzeasca deloc, priza nu este un consumator, ci un element de conectica, deci ceramica nu are rost! Firmele de prestigiu produc numai prize de plastic, dar contactele sunt ferme si calitative. Daca nu le aveti cu bricolajul, cel mai bine e sa cumparati de-a gata un prelungitor de calitate, se gasesc si pe la noi Legrand, APC, Schneider. Bunicele sunt si Bachmann, dar cam scumpe. Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Priza nu are voie sa se incalzesca/topeasca fara consumator. In situatia incalzirii acesteia cand are consumator, inseamna ca sunt contacte imperfecte stecher-priza sau firele care vin din doza la priza nu sunt stranse bine. Personal, pentru masina de spalat am folosit o cupla shuko si stecher asemenea, cablu "trifilar" de 2,5 mm2. La aerul conditionat am procedat la fel. Numai pentru masina de calcat folosesc un prelungitor "tripla" de 1,5 m lungime. (Nu ajunge pana la masa de calcat .) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum