electrocatt Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 Caut o placa de baza de laptop Gericom NB cel400. Are asr un circuit integrat din sursa de pe placa de baza VN723. Nu am gasit nimic in legatura cu acest integrat, sau macar un echivalent. Cei care pot sa ma ajute sa ma contacteze pe [email protected] sau sa posteze aici. Multumesc mult. Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 Am o mare presimtire ca VN723 este echivalent cu 723 si alte integrate de genul...poti pune o poza cu el? (ca sa vedem capsula si un nr aproximativ de pini). Este un regulator de tensiune. Vezi ca circuitul respectiv fiind ars s-ar putea sa mai ai si altceva ars pe placa de baza.. Later edit: intra pe site la capodimonte, conex, global sau altele si da un search dupa UA723, zi-mi daca seamana cu ce ai tu sau LM723... Link spre comentariu
electrocatt Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 Acum m-am uitat la integratul acela.... il si abandonasem... este un WN723 si nu VN723 si este un smd cu 28 de pini (14 pe o parte si 14 pe alta) si nu cred ca e echivalent cu 723-ul pa care il cunoastem noi :rolleyes: .Il am defect de ceva vreme si nu mi-am mai dat interesul sa-l fac dar... m-am razgandit. Am camera foto imprumutata la un prieten asa ca maine o sa-i fac si o poza sa il vezi si tu. Link spre comentariu
electrocatt Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Atasez si pozele promise. Poate stie cineva de unde pot lua asa ceva sau o placa de baza. Imi cer scuze de calitatea pozelor :smt022 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum