xragon Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 m-am saturat sa fac circuite si sa nu am tensiunea respectiva si cred ca era si timpul. Asa ca m-am decis sa fac o sursa reglabila cu potentiometre , nu ca alimentatoarele din comert care sare de la 3 la 5 volti. Cu toate acestea , eu am gasit nenumarate scheme pe gogul si elforum , dar am vrut sa gasesc una cu tot cu explicatia acesteia , ca sa mai invat si eu . Tot ce am gasit a fost o sursa reglabila dubla , care imi spune specificatile tehnice. sursa..pdf ce spuneti este buna sursa , si daca aveti o schema cu o sursa reglabila ~ la aceas valoare si explicata este si mai bine , stiam ca in cartile vechi orice schema gaseai automat gaseai si explicatiile acestora Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Pai ce sa zicem despre schema, este bazata pe LM317, in afara minciunii sfruntate ca ar suporta 3A restul este simplu si de la sine inteles, nu trebuie sa pui botul la descrierea comerciantilor, ci sa te uiti in pdf-ul regulatorului, gasesti acolo absolut tot ce te intereseaza despre el. Eu am o varianta de sursa dubla/simetrica cu 317 si 337 dar asistate de bipolari de putere pentru ceva mai mult de 5A, gasesti link-ul in semnatura mea, schema regulatorului folosit de mine ii apartine lui Smilex. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 cauta o sursa cu Lm338 conform datasheet duce 5 amperi fara tranzitor extern cu tot cu ptotectie la scurt.eu unul trag lejer 4 amperi din el montat pe un raditor de procesor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum