Vizitator neinvins Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 am auzit de cabluri canon .. pt microfoane .. imi poate arata si mie cineva unu? cum arata? sa nu mor prost .. ms Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 nu cablu e canon, mufa e canon, uite aici Link spre comentariu
Vizitator neinvins Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 oki .. tnx .. m-am lamurit intre timp` .. srry Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 mufele se numesc XLR nu stiu de unde provine denumirea asta de "canon" :toimonster: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 nu stiu de unde provine denumirea asta de "canon"eram niste modele mai vechi pe care scria Canoniar cei din magazine le-au dat numele asta .... si asa a ramas Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 in caz de vrei sa stii ce semnifica pinii: 1-masa , 2 si 3 semnal ! Link spre comentariu
Vizitator neinvins Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 si .. nu are nimic ca le-am folosit ca mufe pt boxe .. asa-i? am bagat masa prin 1 si semnal prin 3 .. le-am vazt mai sanatoase .. si au si carligu ala .. ca sa nu iasa mufa din boxe cineva mi-a zis ca sunt exclusiv pt microfoane si ca am gresit cand le-am folosit pt putere .. ele cica sunt pt semnal Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 am vazut la un dynacord mai vechi tot asa era facut din fabricatie, pe mine personal nu ma prea incanta acest tip de conectori pe iesireP.S. pe pinul 3 semnalul trebuie sa fie defazat cu 180 de gradeEDIT: sdau daca nu ai semnal pe el vine pus la masa Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 cunosc cazuri in care s-au folosit cu succes XLR pt conexiuni de putereboxele in cauza erau intr-un club si aveau cam 1 KWnu au fost problemeprobabil niste XLR de calitate (a se citi NEUTRIK) ar fi mai rezistente decat speakoanele de pe piata din tara noastra... :smt003 Link spre comentariu
Vizitator claudio Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 am cumparat de la un magazin o mufa SPEAKON pt panou .. iar acolo langa pret scria MUFA CANON.deci ii ceva denumire universala ) Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 Aici gasiti descrierea conectorului Cannon (XLR): http://en.wikipedia.org/wiki/Cannon_connector http://en.wikipedia.org/wiki/XLR_Connector Poate off-topic, dar pt ca este destul de raspandit, aici este descrierea conectoarelor RCA: http://en.wikipedia.org/wiki/RCA_connector Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 eu am folosit mufe d`astea XLR la multe proiecte ... si nu au fost problemeconfiguratia mi-o facem pe loc .. atat la un capat cat si la celalalt in asa fel incat sa nu fie nici un fel de problememi se par niste mufe destul de sanatoase - asa cum sune ele metalicepretul la mufele SPEAKON este destul de ridicat pt un sistem fara mari pretentiiparerea mea este ca XLR-urile sunt pe o pozitie intermediara intre SPEAKON si simplele fire care se baga in mufe cu "boton" :smt003 sistemul lor de blocare destul de eficient ii confera inca un avantaj Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 12, 2006 Partajează Postat Noiembrie 12, 2006 stie cumva cineva unde si la ce pret se pot gasi mufe canon si speack on de calitate(ceva de firma)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum