modoran Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Am avut la reparat o clocitoare si nu mai stiu exact cum sa montez motorul: cu elicea inspre placuta aia electronica (pe aceeasi directie cu elementul de incalzire) sau pe partea cealalta, cea cu ouale ? Nu radeti de mine, nu am folosit asa ceva. Clocitoarea e una ieftina obisnuita, Cleo cred ca se numeste. O poza clara ar fi excelenta, se pare ca google.com nu prea e de ajutor (poza cu interiorul ma intereseaza). Link spre comentariu
miron1947 Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Nu cred ca toate clocitoarele sunt construite identic, deci cred ca ar fi util sa mentionati tipul/marca pentru ca cineva cu una similara sa va poata ajuta. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Intradevar, o poza ar fi fost excelenta. Daca este acest model de clocitoare te va ajuta poza de mai jos: Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 24, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Da, e vorba de acest model. Cred ca e cu ventilatorul in jos, invers oricum nu incap plasticele alea doua in cutie. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Ventilatorul trebuie sa sufle in jos indiferent de tipul de motor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum