slave2anubis Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Buna. Scuze daca am postat unde nu trbuie dar la prima categorie nu se poate posta. Doresc sa achizitionez un laser cnc, chinezesc ca si cel de aici. Vreau sa stiu daca pot debita banda bi-adeziv, cu el? aceasta are un substrat lipicios plus un strat care se dezlipeste inainte de lipire (liner). Chinezi zic ca ar avea 40W putere. Multumesc. Link spre comentariu
a_sorien Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Buna. Scuze daca am postat unde nu trbuie dar la prima categorie nu se poate posta. Doresc sa achizitionez un laser cnc, chinezesc ca si cel de aici. Vreau sa stiu daca pot debita banda bi-adeziv, cu el? aceasta are un substrat lipicios plus un strat care se dezlipeste inainte de lipire (liner). Chinezi zic ca ar avea 40W putere. Multumesc. DA , iar eu te pot ajuta sa montezi un tub laser CO2 de putere 80 w Link spre comentariu
slave2anubis Postat Mai 3, 2014 Autor Partajează Postat Mai 3, 2014 OK, ce ar mai fii de intrebat, este daca stiti pe cineva care aduce asemenea aparate din China, deoarece transportul costa destul de mult la un asemenea aparat? Link spre comentariu
aventtini888 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Este o masina foarte proasta mai bine cauti un Sh decat ala. iti trebuie cam 60w Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum