Vizitator micaelamikiela Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 Salut! Am un aspirator cumparat acum 6 luni si, de vreo luna, a inceput sa faca un zgomot infernal si vibreaza din toate incheieturile. Nu stiu ce poate sa aibe! Cineva mi-a zis ca ar fi carbunii de vina, dar... sunt intacti. Poate sa ma ajute cineva cu vreun sfat?Nu am cand sa ma duc la service (e inca in garantie) pentru ca lucrez de dimineata pana seara.Mentionez ca e aspirator cu filtru HEPA.Mii de multumiri! Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 Ai incercat rulmentii? Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 Daca scoate scantei mari pe rotor(sub forma circulara) dul la garantie (rotor defect,ar trebui sa se incinga). posibil sa ai arcurile slabe la perii sau in cel mai fericit caz paletele de la turbine incarcate cu praf. Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 Scoate carbunii si pileste-i pe margini. Si eu pateam asta. Dupa un anumit timp de functionare carbunii se tocesc iar muchiile lor se "ascut" si intra in periile de la rotor franandu-l.Daca incerci sa rotesti cu mana libera axul rotorului si nu reusesti sau merge f greu atunci sunt fie carbunii, fie rulmentii. PS: incerci sa rotesti axul cand aspiratorul NU este in priza, sper ca nu era nevoie sa mentionez asta...(am un prieten care a incercat ceva asemanator cu aparatul respectiv in priza...traiasca sigurantele fuzibile) Link spre comentariu
Vizitator micaelamikiela Postat Noiembrie 14, 2006 Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 Oamei buni, va multumesc mult pentru idei. Am schimbat rulmentii, am pilit carbunii, am sters totul de praf, l-am facut ca nou, dar... degeaba. Urla de parca ar fi sirena de la Grivita Rosie chemand oamenii la munca. Nu mai stiu ce sa fac. Mai are cineva vreo idee?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 14, 2006 Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 poate nu este fixat (motorul joaca in locasul lui) sau ai descentrat turbina(acele palete din aluminiu).Te intreb? motorul si-a pastrat turatia? rotorul se incalzeste (miroase)? Dupa zgomot ,motorul poate lua curent mai mare(cu alte cuvinte spire in scurt datorita functionari indelungata fara pauza) Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 Idei ar fi, dar e greu sa ne bazam numai pe ce spui tu.De exemplu, zici ca ai schimbat rulmentii. Cum i-ai schimbat? La cineva cu experienta sau tu cu ciocanul si patentul?Eu inclin sa cred ca tot de la rulmenti e.Oricum cu ocazia asta ai pierdut garantia. Traiasca spiritul DIY :weedman: Link spre comentariu
Vizitator micaelamikiela Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 Normal ca l-am dus la cineva cu experienta. Am rezolvat-o. Era de la rotor. Niste bucse erau inversate si din cauza asta incepuse sa faca zgomotul asurzitor.Va multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum