valny Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Am achizitionat un Kodak c1530 de la un targ. Camera arata bine si m-am incumetat sa dau pe ea 30lei. Avea obiectivul blocat. Probabil in timpul activitatii cazuse si se blocase. Am desfacut-o din toate maruntaiele si am reparat-o. Tare m-am bucurat cand am vazut-o ca functioneaza. Dar... a ramas cu ceva sechele ce la buba suferita. 1)Pe modul ''smart capture'' nu pot sa-i dau zoomul la maxim ca undeva la 2/3 din marire, camera se inchide singura. Presupun ca e ceva din reglajele interioare. 2)Face pozele putin incetosate. 3)Nu se aude sonorul pe video-redare, dar daca-l descarc pe PC ce aude sonorul. Banuiesc a fi difuzorul de vina. Chiar daca imi dau cu parerea astept sfaturile celor care se pricep mai bine ca mine. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
valny Postat Aprilie 28, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Am reusit sa-i repar obiectivul, dar acum nu mai merge blitzul. Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum