Vizitator oanaellena Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Buna ziua Am un cutit de bucatarie, insa am ramas fara maner - s-a spart. As avea nevoie de un contact al unei persoane care ar putea sa imi monteze un maner nou. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Depinde ce cutit este. S-ar putea sa te coste mai mult punerea unor plasele decat unul din magazin. Daca e genul cu plastic care se sparge, clar e ceva ieftin, deci rezolvarea o gasesti pe raft. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Cauta textolit! Este foarte rezistent. Minerul poti sa-l faci si din lemn de esenta tare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 are cineva un link cu suruburi pentru maner de cutit ? Link spre comentariu
Vizitator oanaellena Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Este un cuțit de bucătărie, destul de vechi - are cam 30 ani, doar ca sunt foarte multumita de cum taie. Pe rafturi găsești intr-adevăr cuțite dar eu vreau sa găsesc pe cine care îmi poate confecționat un mâner. Mulțumesc Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Acum 1 oră, cocochannel a spus: are cineva un link cu suruburi pentru maner de cutit ? Minerele cutitelor sint fixate pe cutit,prin nituire. Niturile sint din alama ,cupru sau aluminiu. Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Acum 2 ore, cocochannel a spus: are cineva un link cu suruburi pentru maner de cutit ? Brisa knife Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum