Mishu_17 Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Buna seara si Hristos a inviat! Va rog sa imi spuneti daca imprimanta Samsung ML-2160 se poate folosi pentru printarea pe hartie pnp sau pe hartie fotografica? Intreb pentru ca vreau sa realizez cablaje prin metoda pnp. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Daca o a-i la indemana ia o reclama de la banca si incearca (reclamele cu oferte de creditare etc etc eu personal am folosit de la BCR)daca nu asteapta o parere mai ok eu folosesc lexmark E330 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 eu am Samsung ML-2950 si merge perfect ... Link spre comentariu
doban Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Buna ziua. Totusi care este mai recomandat pentru realizarea cablajelor,imprimanta inkjet sau cu laser. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Cea pe care o ai. Link spre comentariu
milo01miau Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Eu folosesc Laser....cea InkJet nu cred ca o sa mearga.... Link spre comentariu
doban Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 Am un HP Bussines Inkjet 2800.Am primit de la cineva,necesita cartuse noi. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 in acest caz folosesti folii pentru retroproiector speciale pentru Inkjet (iti recomand XEROX). Asigura-te ca folia are una din suprafete rugoasa (pe aceasta suprafata va trebui sa printezi PCB-ul) 1 Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 (editat) Se poate printa cu inkjet (cerneala) pe hartie PNP pentru metoda transfer (cu fierul de calcat), in loc de toner? Editat Mai 16, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
danpin Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 (editat) "Se poate printa cu inkjet (cerneala) pe hartie PNP pentru metoda transfer (cu fierul de calcat), in loc de toner?"Buna gluma! Presupunand ca s-ar transfera cerneala pe cablaj, oare cum ar rezista la corodat in solutia de clorura ferica, de ex.? Editat Mai 16, 2015 de danpin Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 (editat) Nu eu am ziso ci nico_2010. doban Postat 09 martie 2015 - 06:49 Am un HP Bussines Inkjet 2800.Am primit de la cineva,necesita cartuse noi. nico_2010 Membru avansat [*]Moderatori [*] [*]1.121 posturi [*] Locatie:Bucuresti Postat 09 martie 2015 - 10:17 in acest caz folosesti folii pentru retroproiector speciale pentru Inkjet (iti recomand XEROX). Asigura-te ca folia are una din suprafete rugoasa (pe aceasta suprafata va trebui sa printezi PCB-ul) Editat Mai 16, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Mai 16, 2015 Partajează Postat Mai 16, 2015 Se poate printa cu inkjet (cerneala) pe hartie PNP pentru metoda transfer (cu fierul de calcat), in loc de toner? Daca mergea, crezi ca s-ar mai fi complicat cineva cu tonere ? Ba era chiar mai simplu sa adaptezi (au facut unii dar cu alt fel de solutie in loc de cerneala) imprimanta astfel incat sa printezi stratul direct pe cablaj apoi il pui la corodat. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Abia am luat si eu una cu laser. Am luat una din foile care le-am scos de proba cu ceva texte si am pus-o pe cablaj. Am tinut fierul de calcat vreo 2 minute pe hartia normala pentru tiparit si vad ca s-a lipit destul de bine tonerul pe cablaj (fara nici o pregatire in prealabil). Acum ramane de vazut cat de bine o sa iasa si cablajele. Cea cu cerneala nu am incercat-o cu metoda asta, dar sigur nu adera cerneala la cablaj. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 pai este normal sa nu adere cerneala,fiind pe baza de apa pe cand tonerul este plastic si incalzindul se lipeste pe cupru si pe urma bagi cablajul in apa se inmoaie hartia si o curati ramanand doar plasticul pe cablaj Link spre comentariu
Marian Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Bineinteles ca nu ai ce sa faci cu imprimanta ink-jet la realizarea de cablaje, e cel mult o gluma sa recomanzi asa ceva Trebuie neaparat imprimanta laser care se foloseste de toner. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum