mercenarx Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 salutare!unde as putea comanda integratul asta pentru un modul t-con Samsung, la un pret mai bun?am vazut la Dina Electronics la 15 ronthx. Link spre comentariu
tehtronics Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 pai vrei la un pret ... si mai bun?!poate ... daca iei mai multe bucati Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 La 15 lei e bun pretul, oricum nu repari un t-con cu 20-30 de lei....... Link spre comentariu
mercenarx Postat Aprilie 24, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2014 da, l-am comandat acolo... se gasesc si mai ieftine la cei galbeni, dar mi-e teama ca < free shiping> e o mare teapa... asa ca prefer ceva mai sigur.., chiar daca mai scump Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 Free shiping e free shiping, cumpar destule de dincolo si nu sunt probleme de genul "stii, am scris free dar nu e".... Dezavantajele sunt 2: timpul lung de transport si vama romana care vamuieste..... Link spre comentariu
mercenarx Postat Aprilie 25, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2014 de-mi si mie pe mp, un site cu un magazin online serios , unde free shiping e free shiping m-ar interesa sa cumpar niste piese mai ieftin , chiar daca astept o luna de ex. cam cat ar ajunge un AS15-G ?(bineinteles ca vor trebui comandate minim 10 sau 20 buc.) Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Eu cumpar de obicei din 2 locuri, site-urile sunt destul de cunoscute si cred ca nu se considera reclama la ele: 1) ebay.co.uk (sau .com, .de etc) 2) aliexpress.com Link spre comentariu
mercenarx Postat Aprilie 26, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2014 (editat) pe aliex.... , preturile pentru piesa pe care am dat-o ca exemplu, sunt undeva la 1,5usd/buc , adica cam 4,5 ron bucata... daca rationamentul meu este corect, ce costuri suplimentare se mai aplica la acest pret ? ( diferenta de la 4,5 ron la 36 ron cu transport cu tot per bucata cat m-a costat pe mine , cred ca justifica atare interes ) recunosc ca n-am mai cumparat niciodata de aici, si in consecinta este o necunoscuta pentru mine.. Editat Aprilie 26, 2014 de mercenarx Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Costuri pot fi la transport (shipping), daca scrie acolo "free" atunci e gratis transportul. Alte costuri pot fi la vama, daca valoarea depseste 10 euro se aplica tva la valoarea pachetului (dar se rezolva si asta prin rugarea chinezului sa treaca o valoare mica....), oricum vamesi se pricep la orice altceva cu exceptia CI-urilor (pentru ei sunt piese cu valoare de cativa lei....). La peste 150 de euro (daca nu ma insel) se aplica si vama (e mai mica decat tva-ul....). Trimite-mi un link pe personala sa vad si eu ce ai gasit pe acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum