Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AS15-G

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

4

• mercenarx

4

• tehtronics

1

da, l-am comandat acolo...

se gasesc si mai ieftine la cei galbeni, dar mi-e teama ca < free shiping> e o mare teapa...

asa ca prefer ceva mai sigur.., chiar daca mai scump

Link spre comentariu

Free shiping e free shiping, cumpar destule de dincolo si nu sunt probleme de genul "stii, am scris free dar nu e"....

Dezavantajele sunt 2: timpul lung de transport si vama romana care vamuieste.....

Link spre comentariu

de-mi si mie pe mp, un site cu un magazin online serios , unde free shiping e free shiping

m-ar interesa sa cumpar niste piese mai ieftin , chiar daca astept o luna

de ex. cam cat ar ajunge un AS15-G ?(bineinteles ca vor trebui comandate minim 10 sau 20 buc.)

Link spre comentariu

Eu cumpar de obicei din 2 locuri, site-urile sunt destul de cunoscute si cred ca nu se considera reclama la ele:

1) ebay.co.uk (sau .com, .de etc)

2) aliexpress.com

Link spre comentariu

pe aliex.... , preturile pentru piesa pe care am dat-o ca exemplu, sunt undeva la  1,5usd/buc  ,  adica cam 4,5 ron bucata...

daca rationamentul meu este corect, ce costuri suplimentare se mai aplica la acest pret ? ( diferenta de la 4,5 ron la 36 ron cu transport cu tot per bucata cat m-a costat pe mine , cred ca justifica atare interes :d )

recunosc  ca n-am mai cumparat niciodata de aici, si in consecinta este o necunoscuta pentru mine..

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

Costuri pot fi la transport (shipping), daca scrie acolo "free" atunci e gratis transportul. Alte costuri pot fi la vama, daca valoarea depseste 10 euro se aplica tva la valoarea pachetului (dar se rezolva si asta prin rugarea chinezului sa treaca o valoare mica....), oricum vamesi se pricep la orice altceva cu exceptia CI-urilor (pentru ei sunt piese cu valoare de cativa lei....). La peste 150 de euro (daca nu ma insel) se aplica si vama (e mai mica decat tva-ul....).

Trimite-mi un link pe personala sa vad si eu ce ai gasit pe acolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări