Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai potrivit windows....

cristian_98

Postări Recomandate

pe socket A nu merge win 7.nici nu boot-aza dvd-rom-ul din cauza ca nu intelege bios-ul formatul wind.-ului 7. acest proc nu suporta SSE2,mai preciza un domn pe aici. este acea :the sse2 instruction or Streaming SIMD Extensions 2 is a single instruction and multiple data processor supplementary instruction set that was introduced with the pentium 4 ( circa 2001 ) .. so this means the processor your currently using is quite old ...insusi platforma nu face fata cerintelor din ziua de azi,inclusiv navigarea,ce sa m-ai zi c de youtube.

dupa cum se vede,cred ca totul este vorba de marcketing,adica vrei sa folosesti netul la adevarata putere,iti trebuie putere. am avut in anii trecuti un xp atlon de 2,6ghz pe socket A ,video un nvidia 5600/256 mb rami si 1g de ram si zburam pe net.anul trecut l-am dat,de pomana,nu imi placea deloc cum mergea,pentru copil jocurile online nu mergeau decat niste prostii din cauza ca nu se putea instala Unity 3D din cauza ca proc nu suporta SSE2....youtube mergea greu din cauza flashplayer-ului....etc...

Editat de ovy83
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări