cirip Postat Februarie 15, 2007 Partajează Postat Februarie 15, 2007 asvrea sa inteleg si eu ceva din pic urile astea.amcitit ceva pe net da nu pricep prea multeAaaa, pai tu crezi ca merge asa? Numai initiatii inteleg si nici aia tot...Intai trebuie sa citesti documentatia o data, dimineatza pe stomacul gol.Apoi mai citeste de trei ori cate trei si cand dai paginile la documentatie trebuie sa inmoi degetul in apa de trandafir. Se aplica si daca dai "Next page" pe clape.Dupa asta, trebuie sa citesti numai cu fata la rasarit, altfel Zeul picilor iti intuneca mintea. Si ar mai fi cateva metode, dar cel mai bine ar fi sa intrebi clar si la obiect ce nu ai inteles, ca n-are nimeni cum sa iti raspunda la o intrebare asa de vaga si probabil pusa la misto...CiripMa scuzati, dar nu m-am putut abtine... Link spre comentariu
Vizitator Drin Postat Februarie 17, 2007 Partajează Postat Februarie 17, 2007 Ma scuzati, dar nu m-am putut abtine...Nici eu nu m-am putut abtine sa rad cu pofta ... Genial, Cirip ... ca de obicei .... Link spre comentariu
Vizitator musaraf Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 PIC-urile sint un tip de microcontrollere facute de Microchip (alt tip foarte folosit sint AVR-urile de la Atmel). Un microcontroller este un sistem de calcul complet intr-un singur chip. Are CPU (procesor), memorie pentru program (PROM), eventual memorie volatila (SRAM) si memorie "nevolatila" (EEPROM). Unele modele au si alte periferice (convertoare AD, generatoare PWM, comparatoare, USART, I2C etc etc). Ca sa functioneze, pentru ele se scriu programe pe un PC (in asamblare, C, Basic etc.), care sunt compilate, depanate si simulate pe PC si apoi scrise in PIC printr-un programator (legat de obicei la portul serial). Pentru inceput ar fi bun un PIC 16F84 sau 16F628. Programele cel mai folosite cu PIC-uri sint mediul de dezvoltare MPLAB ( asamblor si simulator, download gratis) si softul de programare ICProg (tot gratis). Cel mai bun tutorial de PIC-uri care-l stiu eu este: http://amqrp.org/elmer160/lessons/ Link spre comentariu
cirip Postat Februarie 19, 2007 Partajează Postat Februarie 19, 2007 musaraf,Este laudabila intentia ta, dar te rog sa remarci ca tipul a mai postat de 3 ori pe forum si nici macar nu a avut decenta (ca sa nu zic altfel) sa treaca pe-aici sa mai vada ce si cum, sa clarifice care e problema. Il doare-n BIIIIP... La misto intrebi, la misto trebuie raspuns...Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum