maricelTECUCI Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 unde pot gasi cadre pentru acest tv are tub mare cred ca 67cm Samsung are rezistenta pe bv de 5 omi iar bh sub un om are arsura in partea de sus Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 unde pot gasi cadre pentru acest tv - un om are arsura in partea de susCadre gasiti in etajul de baleiaj pe verticala iar daca bobinele de deflexie pe orizontala au in jur de un ohm inseamna ca tv-ul este pe 100Hz. Link spre comentariu
maricelTECUCI Postat Aprilie 21, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 tot ce e posibil Link spre comentariu
maricelTECUCI Postat Aprilie 21, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 unde se poate gasi asa ceva Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 unde se poate gasi asa cevaCE? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 unde pot gasi cadre pentru acest tv - un om are arsura in partea de sus >> cadre nu cred ,dar deflexia cred ca da > >> daca nu in magazine ,posteaza un anunt la bazar !! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Oricum te pot ajuta doar sa-mi spui de ce ai nevoie. Daca nu am te indrum. Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum