iuli10 Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Bună seara!Ştie cineva vreo schemă funcţională de radio cu superreacţie FM; cu tubul 6K13П? Am primit 4 astfel de tuburi şi aş vrea să le folosesc totuşi la ceva... Din câte ştiu, sunt echivalente cu EF 183.Vă mulţumesc. Link spre comentariu
Meta-fizica Postat Aprilie 23, 2014 Partajează Postat Aprilie 23, 2014 6BY7, EF85 ,6BY7 , W719 ,6K13P http://www.radios-tsf.fr/01%20schema/Radialva1.html Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Bună seara! Ştie cineva vreo schemă funcţională de radio cu superreacţie FM; cu tubul 6K13П? Am primit 4 astfel de tuburi şi aş vrea să le folosesc totuşi la ceva... Din câte ştiu, sunt echivalente cu EF 183. Vă mulţumesc. Imi cer scuze pentru indrazneala. Poate ca asa ceva cauti: Nu stiu sa-ti dau amanunte sunt la prima postare pe forum dar m-a atras si pe mine aceasta schema. Link spre comentariu
Vizitator overseas Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Scuze schema a fost stearsa de utilizator...daca o mai are cineva poate sa o posteze aici. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum