Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frigider arctic k275

Vizitator vic24

Postări Recomandate

Vizitator vic24

buna ziua,am o combina frigorifica arctic k 275 de vreo 8 ani. recent am observat ca pe peretele frigiderului se depune gheata relativ groasa (cam 25% din perete are gheata de 2 cm grosime). de cand il am am tinut frigiderul numai pe treapta 1, pt ca nu gatesc mult, si umblu f rar in frigider. dar pana acum condensul facut pe perete se transsforma in broboane de apa care se scurgeau in cutiuta de pe compresor. acum ramane gheata pana o dau eu jos mecanic.s-a stricat oare termostatul? am observat ca frigiderul merge inexplicabil de mult pt treapta 1.de unde gasesc un termostat sa il schimb? nu m-as cara cu agregatul a service, ca e in constanta si eu stau la ceva distanta de oras.se schimba usor? un sfat?multumesc.A! Hristos a inviat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator rindopale

Christos a inviat!Nu burdusi frigideru pina nu mai poate. Lasa un spatiu intre ce depozitezi in el si pereti pentru ca ventilatorul ala de sus sa nu munceasca degeaba.Dupa ce dai jos gheata, incearca sa desfunzi cu o sirma de instalatii electrice cam de 1m gaurica aia prin care curgea apa de condens ca precis n-ai facut asta demult sau niciodata...si betisoru ala de plastic ce era acolo a ajuns demult la reciclareSi pune oala in frigider cu tot cu capacGheata e un fenomen normal in conditia ca ai facut cum am zis SA NU si e un foarte prost conductor termic, ceea ce face sa deruteze termostatul. Daca nu are senzatia ca se raceste pe sine, nu va raci pe nimeni si va munci de-a surda pina cineva crapa.Spor la treaba si da o veste, daca vreiPovestirea e din experienta proprie si nu e poveste... Am aceeasi chestie din 2003 si inca e viuCe face romanu cind cumpara ceva? Pastreaza cu sfintenie ambalajul si garantia (la un caz de ceva...) si pune bine la gunoi carticica cu instructiuni de folosire ca 'stim noi cum se face'

Link spre comentariu
Vizitator vic24

cred ca este evident ca plecam de la premisa ca NU MI-M SCHIMBAT modul de utilizare a frigiderului de curand si asa a aparut gheata. a aparut din motive tehnice. frigiderul este foarte aerisit, nicidecum burdusit. e drept ca nu am curatat gaura de scurgere a condensului, am sa o fac (doar pt ca este un lucru bun, si nu ca mi-ar rezolva problema, pt ca gheata se formeaza pe perete, si in colectorul de apa NU CURGE nimic).oalele le pun dintotdeauna cu capac..............multumesc pentru notita de utilizare, crede-ma ca il utilizez asa cum este firesc, doar ca de la o vreme merge mai mult decat ar fi normal.asta cu "ce face romanul" ma vizeaza intr-un mod mai gratios? :nas:

Link spre comentariu

Nu strica sa verifici foarte atent garniturile de etansare ale usii, s-ar putea sa ai surpriza sa nu mai fie bune si intra aer umed de afara.La varsta lui....eu am un Whirlpool de 7 ani si doar dupa vre-o 5 ani garnitura era pleznita pe o lungime destul de mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări