Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator TDA2030 cu preamplif TL072

Postări Recomandate

buna!vreau sa fac un amplificator cu TDA2030 cu alimentare nesimetrica de 30v cc dupa schema din datashet,integratului la intrare ii trebuie 20mV si vreau sa ii adaug un preamplificator pe marime, ma gandeam la TL072 dar in datasheetul lui nu vad la iesire cati V scoate. Ma pouteti ajuta va rog? sau recomanda un preamplificator cu corector de ton pentru TDA 2030 ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

buna!vreau sa fac un amplificator cu TDA2030 cu alimentare nesimetrica de 30v cc dupa schema din datashet,integratului la intrare ii trebuie 20mV si vreau sa ii adaug un preamplificator pe marime, ma gandeam la TL072 dar in datasheetul lui nu vad la iesire cati V scoate. Ma pouteti ajuta va rog? sau recomanda un preamplificator cu corector de ton pentru TDA 2030 ?

Atentie la tensiunea de alimentare !!!!!!!!!!!!!!!Simetrica/nesimetrica .
Link spre comentariu

Nu ai nevoie de preamplificator decat pentru surse de semnal foarte mic, cum ar fi un microfon sau un pick-up. Pentru corectiile de ton, foloseste o schema cu ele in reactia negativa a amplificatorului. E o solutie foarte eficienta si scapi de complicatii. E am realizat varianta cu alimentare simetrica si am fost multumit. Succes.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări