Vizitator traznitul Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 tranzistorul tip31 poate fi inlocuit cu alt tranzistor tip31c are aceleasi proprietati? se poate comporta la fel ca cel tip31 in circuit? nu pot gasi tip31simplu daca aveti vreo ideie unde pot gasi imi puteti lasa un link cv unde pot gasi? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Da merge sigur : Link spre comentariu
Vizitator traznitul Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 am un tranzistor tip31 si lam ars dar nu mai gasesc...am gasit doar tip31c daca stii vreun site cv unde pot gasi lasa-mi un link Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Merge si TIP 31C !! Link spre comentariu
Vizitator traznitul Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 lasa-mi un link de unde pot achizitiona un tip31,tip31c Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 @traznitul care este schema? apoi "cv" scrii pe feisbuc nu aici... Terminatia "C" vine de la tensiunea maxim admisa, fara "C" aceasta este de 40V, cu "C" este 100V, in rest este vorba despre acelasi tranzistor, asadar este de la sine inteles ca un tranzistor cu aceleasi caracteristici doar ca tensiunea acceptata este mai mare, poate fi fara probleme folosit, asta este o chestiune elementara de intepretare a pdf-urilor si a caracteristicilor unui tranzistor. Magazine de componente online sunt o multime, nu se pot lasa link-uri aici catre ele, dar banuiesc ca nu te dor manutele sa cauti pe gugle "magazin de componente electronice"... Subiectul asta este demn de sectiunea incepatorilor, deci acolo se muta. Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 20, 2014 Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Are multe echivalente, imposibil sa nu gasesti ceva la magazinul local de componente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum